Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Alexandra

Fotograaf Alexandra Atepaeva

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Alexandra doet

Kinderfotografie

Over Alexandra

Ik koester waarheidsgetrouwe verbindingen in het leven en ik breng dat concept naar mijn fotografie. Het maken van een echte verbinding met de persoon die ik fotografeer, is de kern van mijn werk. Hiermee kan ik echte, niet-gesteld emoties vastleggen die de foto's persoonlijkheid en intimiteit bezorgen. Ik hou van het vertellen van visuele verhalen en het vastleggen van dierbare herinneringen en levensmomenten voor mijn klanten op de mooiste en meest natuurlijke manier. Ik geloof dat een emotionele verbinding een ziel aan een beeld geeft. Mijn drive is om een indrukwekkende esthetiek te creëren die ook een gedenkwaardig verhaal vertellen. Ik geloof ook dat foto's verbluffend kunnen zijn en absolute vreugde kunnen brengen wanneer het proces om ze te maken ook vreugdevol is. Daarom wil ik er graag voor zorgen dat mijn cliënten comfortabel, ontspannen zijn en plezier hebben. Ik ben onverzadigbaar nieuwsgierig, een enthousiaste reiziger en een ontdekkingsreiziger in hart en nieren. Ik hou van nieuwe dingen leren, nieuwe plaatsen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten. Veel dingen maken me gelukkig, het werk doen waar ik van houd, warme koffie, zonneschijn, schaatsen en goede boeken. En natuurlijk mensen. Ik ben een zeer visueel persoon en fotografie is heel speciaal voor mij met zijn oneindige mogelijkheden van het vertellen van verhalen. Het vertellen van verhalen is wat ik graag doe en fotografie is voor mij een spannende en oneindige wereld om ontdekt te worden. Ondeken voor mij is aandacht schenken aan buitengewoon in het gewone, geduldig zijn en luisteren met je hart. Ik geloof graag dat schoonheid in alles en iedereen is, dat het licht van binnenuit schijnt. En met fotografie kan ik beide doen, verkennen en met anderen de prachtige ontdekkingen delen.

8 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Alexandra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Alexandra

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Alexandra gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.