Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Robert

Fotograaf Robert Lodewijks

1 review

Over Robert

Passie voor beeld is in het kort mijn drijfveer voor het maken van aansprekende foto's. Foto's maken die opvallen en de aandacht trekken door gebruik te maken van techniek, spelen met licht en compositie. Door de afwisseling geen product, geen mens of omgeving is hetzelfde, op locatie of in de studio, blijft het voor mij een boeiend vak. Met plezier mijn werk doen, dat kunnen zowel de opdrachten als vrij werk zijn. Blij wordt ik van de waardering die ik krijg, wanneer ik de foto's laat zien, die ik gemaakt heb. Tijd doorbrengen met familie en of vrienden. Waar ik buiten de passie voor fotografie, graag mijn tijd aan besteed: Nieuwe gerechten in de keuken uit proberen. Bij mij in de omgeving wandelen of fietsen, in het bos of duingebied, meestal gaat er een camera mee. Op reis naar berglandschappen in Europa. Samenzijn met gezin familie en vrienden.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Castricum

Robert doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Robert heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Robert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Robert

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Robert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Robert gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Robert horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.