Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Robert

Fotograaf Robert Lodewijks

1 review

Robert doet

Fotoshoot gezin

Over Robert

Passie voor beeld is in het kort mijn drijfveer voor het maken van aansprekende foto's. Foto's maken die opvallen en de aandacht trekken door gebruik te maken van techniek, spelen met licht en compositie. Door de afwisseling geen product, geen mens of omgeving is hetzelfde, op locatie of in de studio, blijft het voor mij een boeiend vak. Met plezier mijn werk doen, dat kunnen zowel de opdrachten als vrij werk zijn. Blij wordt ik van de waardering die ik krijg, wanneer ik de foto's laat zien, die ik gemaakt heb. Tijd doorbrengen met familie en of vrienden. Waar ik buiten de passie voor fotografie, graag mijn tijd aan besteed: Nieuwe gerechten in de keuken uit proberen. Bij mij in de omgeving wandelen of fietsen, in het bos of duingebied, meestal gaat er een camera mee. Op reis naar berglandschappen in Europa. Samenzijn met gezin familie en vrienden.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Castricum

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Robert heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Robert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Robert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Robert gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.