Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Pieter uit Burgh-Haamstede


Fotograaf Pieter

1 review

De enthousiaste reacties van anderen geven erg veel voldoening, het geeft me de energie om steeds te blijven groeien en een grotere groep mensen blij te maken met foto's van hun maatje.

Buitenleven, op pad met mijn vrouw onze (adoptie)dochter en natuurlijk onze honden - zowel om te wandelen of te sporten met de honden. En fotograferen natuurlijk, maar dan liefst wel buiten.

Als sinds de basisschool ben ik altijd degene die met de camera rond loop, met veel plezier uiteraard. Sinds onze eerste hond (Fenna, border collie) ligt de focus bij hondenfotografie. In het 'dagelijks' leven werk ik als projectmanager bij een reclamebureau en begeleid ik de ontwikkeling van websites. Daarnaast werk ik één dag als hondenfotograaf. 

Fotograaf Pieter doet:Dierenfotografie

1 review

Met fotografie kun je dankbare momenten vastleggen, zowel op vakantie als tijdens een dagelijkse wandeling. Jaren geleden ben ik vanuit hobby begonnen met fotografie. Sinds onze eerste hond is de focus volledig verschoven naar hondenfotografie. We hebben zelf 2 border collies en een grote collectie foto's waarmee we regelmatig mooie herinneringen bovenhalen.

Fotoshoots op locatie of thuis


125

100

75

Fotoshoot al voor: €75

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


125

100

75

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.