Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Zefania

Fotograaf Zefania Stokkermans

0 reviews

Over Zefania

Het geeft me een kick om dat beslissend moment te kunnen vastleggen. Fotografie is mijn passie en mijn leven! Het maakt mij gelukkig om andere mensen gelukkig te maken. Foto's spelen daarbij een grote rol. Dat zijn herinneringen voor later. Een momentopname uit iemand's leven die later weer heel erg kan toe doen. Binnen fotografie kom je overal en nergens. Het geeft je de gelegenheid om te reizen naar situaties en gelegenheden. Ik houd van reizen, de wereld ontdekken, de wereld vastleggen. Verder heb ik een passie voor de theatre, dans en kunstwereld.

13 jaar ervaring

Zefania doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Zefania

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Zefania

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Zefania

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Zefania gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Zefania horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.