Loading...
Jeroen

Fotograaf Jeroen Jongeneelen

1 review

Over Jeroen


Ik denk graag met u mee en creëert het beeld wat past bij uw organisatie. En als het even kan wordt uw stoutste verwachting overtroffen. Voor minder dan 110% tevredenheid gaan we niet. Hoe we dat bereiken? Goed luisteren naar de wensen van de klant, een gezond boeren verstand en ontzettend veel passie voor het vak.    

Het creëren van mooie dingen is mijn passie. Deze ambitie wordt één op één doorgevoerd zodat we dagelijks mensen blij maken door hen of het product dat ze verkopen zo op de foto te zetten dat ze er oprecht trots op zijn. Voor minder dan 110% tevreden gaan we dan ook niet.

Fotografie is zo'n fantastisch vak. Je komt mensen tegen uit werkelijk elke laag van onze samenleving. Van CEO's tot de putjesschepper om de hoek. Het maakt me niet uit wie ik voor m'n lens hebt. De gedrevenheid is altijd het zelfde. Mooie dingen maken daar gaat het mij om.   Naast de commerciële fotografie neem ik ook de tijd voor vrij werk. Zo heb ik de laatste 5 jaar gewerkt aan een boek dat onlangs is verschenen.  

Jeroen heeft 16 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen | Heeft een fotostudio in Breda

Foto's


Jeroen doet


Socialmedia fotografie


High end portretfotografie


Modefotografie


Bedrijfsfotografie


Productfoto's Webshop


Productfoto's High end


Interieurfotografie


Reviews


S

Review van Suzan

High end portretfotografie

Jeroen dacht echt mee en ging door tot er volgens hem het perfecte plaatje bij zat.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.