Jeroen uit Breda

Jeroen uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

Ik denk graag met u mee en creëert het beeld wat past bij uw organisatie. En als het even kan wordt uw stoutste verwachting overtroffen. Voor minder dan 110% tevredenheid gaan we niet. Hoe we dat bereiken? Goed luisteren naar de wensen van de klant, een gezond boeren verstand en ontzettend veel passie voor het vak.

 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Het creëren van mooie dingen is mijn passie. Deze ambitie wordt één op één doorgevoerd zodat we dagelijks mensen blij maken door hen of het product dat ze verkopen zo op de foto te zetten dat ze er oprecht trots op zijn.

Voor minder dan 110% tevreden gaan we dan ook niet.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is zo'n fantastisch vak. Je komt mensen tegen uit werkelijk elke laag van onze samenleving. Van CEO's tot de putjesschepper om de hoek. Het maakt me niet uit wie ik voor m'n lens hebt. De gedrevenheid is altijd het zelfde. Mooie dingen maken daar gaat het mij om.  

Naast de commerciële fotografie neem ik ook de tijd voor vrij werk. Zo heb ik de laatste 5 jaar gewerkt aan een boek dat onlangs is verschenen.

 

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, Jeroen dacht echt mee en ging door tot er volgens hem het perfecte plaatje bij zat. "

Door Suzan
Lees Alle informatie over fotograaf Jeroen uit Breda
Boek Jeroen uit Breda
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.