Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jeroen

Fotograaf Jeroen Jongeneelen

1 review

Jeroen doet

Bedrijfsfotografie

Over Jeroen

Ik denk graag met u mee en creëer het beeld wat past bij uw organisatie. Voor minder dan 110% tevredenheid gaan ik niet. Hoe we dat bereiken? Goed luisteren naar de wensen van de klant, een gezond boeren verstand en ontzettend veel passie voor het vak. Het creëren van mooie dingen is mijn passie. Deze ambitie wordt één op één doorgevoerd zodat we dagelijks mensen blij maken door hen of het product dat ze verkopen zo op de foto te zetten dat ze er oprecht trots op zijn. Voor minder dan 110% tevreden gaan we dan ook niet. Fotografie is zo'n fantastisch vak. Je komt mensen tegen uit werkelijk elke laag van onze samenleving. Van CEO's tot de putjesschepper om de hoek. Het maakt me niet uit wie ik voor m'n lens hebt. De gedrevenheid is altijd het zelfde. Mooie dingen maken daar gaat het mij om. Naast de commerciële fotografie neem ik ook de tijd voor vrij werk. Zo heb ik de laatste 5 jaar gewerkt aan een boek dat onlangs is verschenen.

17 jaar ervaring

Fotostudio in Breda

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Jeroen heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Jeroen

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jeroen

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jeroen gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.