Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Rob

Fotograaf Rob Lipsius

0 reviews

Over Rob

Ik fotografeer veelzijdig; van portretten tot food en van festivals tot commerciële reclamefotografie. Hierbij vind ik het belangrijk om een connectie te hebben met mijn klanten, persoonlijk te werk te gaan en een verhaal te vertellen met mijn foto's. Jou verhaal. Ik sta voor open contact en een relaxte sfeer. Een goede shoot waarbij zowel jij als ik tevreden zijn. Of het nu gaat om portretten, waar ik de persoon voor de camera perfect op zijn gemak weet te stellen. Of om food, waarbij we samen naar het perfecte plaatje werken. Samen voor het gewenste resultaat. Met de komst van de smartphone en goedkopere spiegelreflex camera's kan iedereen foto's maken. Maar je zult altijd het verschil zien van een eigen foto en het resultaat van een professioneel fotograaf.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Breda

Rob doet

Food fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Rob

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Rob

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Rob

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Rob gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Rob horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.