Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Nico

Fotograaf Nico Hermans

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Nico doet

Industriële foto

Over Nico

Ik wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraal Missie: Ik voorzie mijn klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties. Visie: De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto's en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. Ik zet me er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken. Ik word gelukkig van het werken met en voor mensen, die goede fotografie waarderen, omdat ze beseffen dat een goede productfoto of bedrijfsreportage een verkoopbevorderend effect heeft op hun salesactiviteiten en dat het een gunstige uitstraling heeft voor hun bedrijf. Ik ben bijzonder geinteresseerd in het productieproces en mag dan ook graag bij een ander in de keuken kijken. Door mijn werk kom ik vaak in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen binnen de markten van mijn klanten. Mijn fotografie levert een meerwaarde op in de marketingactiveiten en ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de fotografie, maar ook andere vormen van beeldcultuur, zodat ik deze kennis kan inzetten voor mijn werk. Dit houdt dus ook in beursbezoeken voor nieuwe en bestaande markten, maar ook bezoeken aan musea en galleries, omdat overal inspiratie te vinden is. Ik ben zeer geinteresseerd in ontwikkelingen van de maatschappij in combinatie met de hedendaagse beeldcultuur. Dit zoek ik niet alleen op via sites, maar ook de tradionele, geprinte media leveren inspiratie op. Ik kijk en lees dus veel. Daarnaast mag ik graag sport bekijken, zoals hockey, rugby, tennis, maar ook andere sporten mag ik graag bezoeken. Een andere grote interesse ligt in de muziek, waarbij ik naast het luisteren naar de meest uiteenlopende muzikanten, ik ook regelmatig concerten en festivals bezoek en ik graag informatie over muzikanten opzoek en probeer uit te zoeken welke relaties deze muzikanten hebben. Het gevolg hiervan is dat je vaak de meest bijzondere muziek vindt, die anders aan je neus voorbij was gegaan. Een grote interesse hierin heb ik voor de Classic rock, progressieve rock, maar ook muzikanten in de jazz, texmex, folk, punk en garagerock kun je in mijn muziekbibliotheek terugvinden.

40 jaar ervaring

Fotostudio in Breda

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Nico

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Nico

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Nico gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.