Loading...
Nico

Fotograaf Nico Hermans

Over Nico


Ik wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraal Missie: Ik voorzie mijn klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties. Visie: De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto’s en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. Ik zet me er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken.

Ik word gelukkig van het werken met en voor mensen, die goede fotografie waarderen, omdat ze beseffen dat een goede productfoto of bedrijfsreportage een verkoopbevorderend effect heeft op hun salesactiviteiten en dat het een gunstige uitstraling heeft voor hun bedrijf.

Ik ben bijzonder geinteresseerd in het productieproces en mag dan ook graag bij een ander in de keuken kijken. Door mijn werk kom ik vaak in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen binnen de markten van mijn klanten. Mijn fotografie levert een meerwaarde op in de marketingactiveiten en ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de fotografie, maar ook andere vormen van beeldcultuur, zodat ik deze kennis kan inzetten voor mijn werk. Dit houdt dus ook in beursbezoeken voor nieuwe en bestaande markten, maar ook bezoeken aan musea en galleries, omdat overal inspiratie te vinden is.  Ik ben zeer geinteresseerd in ontwikkelingen van de maatschappij in combinatie met de hedendaagse beeldcultuur. Dit zoek ik niet alleen op via sites, maar ook de tradionele, geprinte media leveren inspiratie op. Ik kijk en lees dus veel. Daarnaast mag ik graag sport  bekijken, zoals hockey, rugby, tennis, maar ook andere sporten mag ik graag bezoeken. Een andere grote interesse ligt in de muziek, waarbij ik naast het luisteren naar de meest uiteenlopende muzikanten, ik ook regelmatig concerten en festivals bezoek en ik graag informatie over muzikanten opzoek en probeer uit te zoeken welke relaties deze muzikanten hebben. Het gevolg hiervan is dat je vaak de meest bijzondere muziek vindt, die anders aan je neus voorbij was gegaan. Een grote interesse hierin heb ik voor de Classic rock, progressieve rock, maar ook muzikanten in de  jazz, texmex, folk, punk en garagerock kun je in mijn muziekbibliotheek terugvinden.

Nico heeft 39 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen NAN dag | Heeft een fotostudio in Breda

Foto's


Nico doet


Bedrijfsfotografie


Socialmedia fotografie


Productfoto's Webshop


Industriële fotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.