Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Milou

Fotograaf Milou Bekkers

0 reviews

Over Milou

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik fotograaf wilde worden. Je kijkt toch net anders naar dingen, vanuit een ander perspectief. Je let op het kleinste detail en ziet alles net vanuit een ander standpunt. Een geslaagde werkdag, waardoor ik met een blij en voldaan gevoel savonds thuis kom. Een geslaagde werkdag voor mij is het ideale plaatje voor klant schieten. De wensen van de klant staan voorop, en met mijn ervaring in de woning fotografie kan ik daar met mijn inzicht goed op in spelen. Het creatief bezig zijn maakt mij erg blij.

9 jaar ervaring

Milou doet

Interieur fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Milou

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Milou

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Milou

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Milou gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Milou horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.