Loading...
Jeroen

Fotograaf Jeroen den Ridder

Over Jeroen


Ik maak bij voorkeur geen foto s maar wel sterke presentaties en commerci le kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk.Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Niks mooier als een oprecht tevreden klant waarvan de wens werd ingevuld middels een of meerdere fotoshoots. En ik hoor graag achteraf dat niet alleen kansen zijn gecre erd maar ook zijn gepakt. Return on investment is een groot goed.

Ik werk nu 14 jaar met Google waarvan de laatste 5 jaar als Google Partner. Het is leuk om succesvol te zijn: Ik combineer graag kansen middels Google Street View, Google Maps, Google Adwords, Google Zoeken en vernieuwende drone fotografie en videografie.

Jeroen heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 30 dagen | Heeft een fotostudio in Breda

Foto's


Jeroen doet


Google Street View - 360


Drone fotografie


Hoogte Fotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.