Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Gino

Fotograaf Gino van Outheusden

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Gino doet

Sportfotografie

Over Gino

Als fotograaf moet je alert zijn op de beste en mooiste momenten, ik ben eigenlijk altijd op zoek naar dat unieke beeld. Of het nu emotie of HET moment is in een wedstrijd, het speciale licht op een event, of een karakteristieke gezichtsuitdrukking het geeft juist dat extra aan een beeld. Dit komt tot uiting in het werk voor verschillende opdrachtgevers zoals BN/De Stem ,Oange Pictures ,Volkskrant, BD,ED, KRO NCRV, en vele media online De waardering die je op die manier krijgt van je werk zorgt er iedere keer weer voor dat je altijd gaat voor het maximale resultaat. Het moment als ik door de zoeker kijk en de ontspanknop indruk en denk "YES" dit is de foto die ik wil hebben. Helemaal als het een dag later op de cover van de krant te zien is. Het geeft gewoon een heel speciaal gevoel om tevreden te zijn over je eigen beeld, zeker als de media er gebruik van maakt. Mijn passie voor sport en natuur kan ik goed kwijt in de fotografie evenals het observeren van mensen tijdens een event. Zo is alles eigenlijk ontstaan. Passie je kunt niet zonder.....

7 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Gino heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Gino

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gino

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Gino gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.