Adri uit Breda

Adri uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

Mijn hele leven lang ben ik gefascineerd door de fotografie. Dat is begonnen in het analoge tijdperk met het zelf ontwikkelen en afdrukken van zwart-wit opnamen. Het werken in de doka werd vervangen door de beeldbewerking op de computer. Nu ben ik fulltime bezig met fotografie en probeer ik mijn foto’s een mix van ervaring en creativiteit mee te geven.  Shoots op locatie zijn ook mogelijk.(een mobiele studio) Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Ben je geïnteresseerd en na het bekijken van mijn portfolio op zoek naar een goede en gedreven fotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan praten we samen over de mogelijkheden.


Wat maakt mij gelukkig?

Wat mij gelukkig maakt? Als zowel de klant als ik als fotograaf tevreden zijn over het resultaat. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik blijf me verwonderen hoe beelden veranderen onder wisselende lichtomstandigheden! Tijdstip van de dag. expressie van mensen. Telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken in de fotografie om naar nog mooieren beelden te komen. Het licht achterna dus!

Resultaat 10
Communicatie 8
Creatief meedenken 8
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 9,2
9,2

"9.2, eind resultaat, prachtige foto´s"

Door Antoinette
Lees Alle informatie over fotograaf Adri uit Breda
Boek Adri uit Breda
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.