Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Kees

Fotograaf Kees van Berkesteijn

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Kees doet

Drone fotografie

Over Kees

Ik fotografeer uit pure interesse in de wereld om mij heen. Ik wil graag dingen zien, ervaren en daar wat moois van maken. Dan ontmoet je altijd leuke, gedreven mensen die een idee voor ogen hebben. Dat idee daar ben ik naar op zoek. Het contact met mensen maakt me gelukkig. Ook als het in het begin wat stroef loopt en later beginnen we elkaar toch aan te voelen en te begrijpen, heerlijk is dat. Hard en geconcentreerd werken maar er moet ook gelachen kunnen worden, dat maakt het allemaal veel aangenamer. Fotograferen is een heel bijzonder vak omdat je een heel ander contact met mensen krijgt. Er onstaat sneller een band want je bent op elkaar aangewezen. Er ontwikkeld zich iets als in een snelkookpan. Snel vertrouwen winnen en geven. Je ideeën op tafel gooien ook al weet je nog niet waar het naartoe moet. Dat avontuur trekt me aan. Dat heb ik ook met reizen en bergklimmen andere activiteiten waar ik heel enthousiast over kan worden. Vooral reizen naar onherberggzame streken waar je cultuur en taal niet van kent. En dan wijzer en met meer bagage terugkomen. Ik zie de parallel met fotografie en doe het allemaal graag.

41 jaar ervaring

Fotostudio in Boskoop

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kees

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kees

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Kees gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.