Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Muriël

Fotograaf Muriël Veldhuizen

0 reviews

Muriël doet

Dierenfotograaf

Over Muriël

Mijn naam is Muriël. In 2013 ben ik in Zwolle afgestudeerd als grafisch vormgever. Tijdens deze studie heb ik mijn eerste spiegelreflexcamera aangeschaft en al snel kwam ik erachter dat ik de kunst van het fotograferen heel erg leuk vind. Na de afronding van de opleiding Grafische Vormgeving besloot ik me te richten op mijn passie: fotografie. Ik begon op de Foto Vakschool in Apeldoorn en in juli 2015 ben ik met lof geslaagd. Wandelen in het bos met mijn hond "Mila" - Fotograferen - Met dieren bezig zijn - Nieuwe ideeën uitwerken - Contact met nieuwe mensen - Natuur - Het gouden uurtje - Lekker eten - Op het terras zitten - Nieuwe plekken ontdekken - Vakantie Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met dieren en denk dan ook dat ik nu de gouden combinatie heb gevonden, het fotograferen van dieren. Mijn hond 'Mila' kruising Vizsla / Portugese Pointer moet er dan ook vaak aan geloven. Ik heb veel geduld om het gewenste resultaat te behalen. Ook als een dier er niet zo veel zin in heeft. Dit probeer ik op een speelse manier te doen zodat er geen frustraties ontstaan voor het dier.

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Muriël

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Muriël

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Muriël gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.