Maurice uit Assen

Maurice uit Assen

Wat is mijn drijfveer?

Na twintig jaar gewerkt te hebben bij Univé Verzekeringen heb ik vorig jaar het roer definitief omgegooid. Deze omslag begon eigenlijk al zes jaar geleden toen ik de deeltijdstudie HBO-journalistiek oppakte. Sinds twee jaar mag ik mij bachelor modern arts noemen. Tegelijk met mijn studie heb ik ook de fotografie verder opgepakt. Inmiddels ben ik werkzaam als journalist en fotograaf. Dit heb ik nog enige tijd gecombineerd met mijn werk bij Univé, maar die combinatie bleek niet ideaal waarop ik vorig jaar besloot om Univé vaarwel te zeggen en als ZZP-er mijn geluk te beproeven.
Inmiddels ben ik werkzaam voor een aantal media als journalist en fotograaf. Ik ben eindredacteur van de lokale Dit is Assen!-krant en ik verzorg wekelijks de rubriek Portret in de Asser Courant, dit betreft een paginagrote foto met een klein stukje tekst. Als fotograaf heb ik een aantal vaste opdrachtgevers, maar mijn agenda is nog niet vol. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word er blij van als ik de jusite foto heb gemaakt. Mijn werk kent af en toe 'yeah'-momenten!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder omdat ik als fotograaf de tijd even stil zet en in die fractie van de tijd in beeld vang

Lees Alle informatie over fotograaf Maurice uit Assen
Boek Maurice uit Assen
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.