Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maurice

Fotograaf Maurice Vos

0 reviews

Maurice doet

Portretfotografie

Over Maurice

Na twintig jaar gewerkt te hebben bij Univé Verzekeringen heb ik vorig jaar het roer definitief omgegooid. Deze omslag begon eigenlijk al zes jaar geleden toen ik de deeltijdstudie HBO-journalistiek oppakte. Sinds twee jaar mag ik mij bachelor modern arts noemen. Tegelijk met mijn studie heb ik ook de fotografie verder opgepakt. Inmiddels ben ik werkzaam als journalist en fotograaf. Dit heb ik nog enige tijd gecombineerd met mijn werk bij Univé, maar die combinatie bleek niet ideaal waarop ik vorig jaar besloot om Univé vaarwel te zeggen en als ZZP-er mijn geluk te beproeven.Inmiddels ben ik werkzaam voor een aantal media als journalist en fotograaf. Ik ben eindredacteur van de lokale Dit is Assen!-krant en ik verzorg wekelijks de rubriek Portret in de Asser Courant, dit betreft een paginagrote foto met een klein stukje tekst. Als fotograaf heb ik een aantal vaste opdrachtgevers, maar mijn agenda is nog niet vol. Ik word er blij van als ik de jusite foto heb gemaakt. Mijn werk kent af en toe 'yeah'-momenten! Fotografie is voor mij bijzonder omdat ik als fotograaf de tijd even stil zet en in die fractie van de tijd in beeld vang

5 jaar ervaring

Fotostudio in Assen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Maurice

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maurice

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maurice gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.