Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Cindy

Fotograaf Cindy Buitenhuis

0 reviews

Over Cindy

ALs fotograaf probeer ik altijd om te werken vanuit een klik met de klant. Zodat je samen tot het eindresultaat komt wat je van te voren bedacht hebt. Een foto maken kan iedereen, maar die ene wauw! foto, die maak je samen! Een creatief proces van luisteren en stap voor stap begeleiden zonder het persoonlijke gevoel te verliezen. Samen met mijn man en kinderen en dag de natuur in. Even helemaal niets te hoeven, maar natuurlijk wel mijn camera mee ;) Fotografie is voor mij een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ook is het bijzonder hoe elke reportage weer heel anders is. Of je nou bij een bruidspaar bent, of bij een new-born....bij een bejaard echtpaar of een jong gezin, ik zoek altijd dat ene moment dat alles op zijn plaats valt en het mooiste eindresultaat er uit komt!

9 jaar ervaring

Cindy doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Cindy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Cindy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Cindy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Cindy gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Cindy bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.