Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marco

Fotograaf Marco Nijland

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Marco doet

Trouwfotografie

Over Marco

De trouwdag is een aaneenschakeling van mooie momenten. Ik vind het een uitdaging om deze momenten te vangen in creatieve beelden. Ik ben zo onopvallend mogelijk aanwezig om jullie op een ongedwongen manier te fotograferen. Van spontane momenten, sfeervolle overzichten tot kleine details van de aankleding. Ik wordt alleen al blij van de vrolijke dag. Het gelukkige bruidspaar, de mooie locaties en gezellige familie en vrienden. Mooie bijzondere momenten vastleggen zodat later genoten kan worden. Dit alles samen maakt het een mooie dag wat ik uitdagend vind om creatief vast te leggen. Het verhalen vertellen met fotografie vind ik het mooist. Ik vind het telkens spannend om in een verhaal te duiken om vast te leggen. Wat is de kern van dit verhaal? Dat wil ik telkens uitzoeken en vastleggen. Dit soort fotoverhalen begon bij de plaatselijke scouting groep in Didam. Het fotograferen breidde zich uit door de jaren heen. Inmiddels maak ik deel uit van het fototeam van scouting Nederland, ik maak officiele portretten en leg muziekconcerten vast.

9 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marco

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marco

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marco gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.