Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Kevin

Fotograaf Kevin Knipping

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Kevin doet

Bedrijfsfotografie

Over Kevin

Overal waar mensen samenkomen ontstaat een unieke sfeer die het event zijn identiteit geeft. Als eventfotograaf vind ik het belangrijk om juist die sfeer van een zakelijk of privé-event vast te leggen. Voor bezoekers is het leuk om achteraf de foto’s te zien en weer even het gevoel van dat moment terug te krijgen, en voor jou als organisator is het geweldig om de sfeer van je event te kunnen weergeven in je promotiemateriaal. Als eventfotograaf vind ik vreugde in het vastleggen van unieke momenten die de ziel van een evenement vormen. Mijn specialiteit ligt in het vangen van hoogtepunten op hét moment, of het nu gaat om een zakelijk congres, bedrijfsfeest of jubileum. Als ervaren eventfotograaf bied ik niet alleen een visueel aantrekkelijk overzicht van de dag, maar lever ik ook snel zorgvuldig geselecteerde en geoptimaliseerde beelden. Opdrachtgevers prijzen mijn 'bijna onzichtbare' aanpak en de snelle levering van beelden. Als jouw eventfotograaf leg ik niet alleen vast, maar breng ik de sfeer en emoties van het evenement tot leven. Voor mijn 13e verjaardag kreeg ik van mijn opa mijn eerste camera en begon ik enthousiast met fotograferen. Eerst vooral als theaterfotograaf. De energie die daar vrijkomt op het podium en in de zaal vind ik geweldig. Ook kon ik mezelf daar uitdagen om met moeilijke belichtingen en beweging te werken. Later ben ik ook als concertfotograaf aan het werk gegaan: hier kwam mijn passie voor muziek en fotograferen samen. Ik besloot dan ook van fotografie mijn vak te maken en studeerde aan de Fotovakschool, waar ik in 2017 afstudeerde. Bij de theatervoorstellingen en concerten ontdekte ik dat ik het leuk vond om niet te regisseren maar te registreren. Nog steeds fotografeer ik daarom het liefst evenementen. Die sfeer die ontstaat wanneer mensen samenkomen fascineert me als eventfotograaf en dat stel ik dan ook centraal in mijn werk.

7 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kevin

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kevin

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Kevin gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.