Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Gustavo

Fotograaf Gustavo Gonzalez

0 reviews

Over Gustavo

Fotografie is mijn leven! Als ik voor iemand een mooie herrinering voor het leven kan vastleggen, dan weet ik dat ik op de juiste weg ben, daarom wil ik me elke dag als fotograaf verbeteren. Als echte spanjaard staat mijn familie bovenaan, speciaal mijn kleine dochtertje. De blijheid zien op de gezichten van mensen, wanneer zij de foto's voor het eerst onder ogen zien. De zonnestralen op mijn huid. Het geluid van de zeegolven en de meeuwen in de lucht. Een avond samen met mijn vrienden. Iets nieuws over fotografie leren. De werkelijkheid is dat ik altijd een beetje geobsedeerd ben geweest door fotografie, foto's nemen van alles en nog wat de gehele dag, ongeacht of ik alleen was, of met familie en vrienden, ik vergat mijn camera nooit. Gedurende enkele jaren heb ik het geluk gehad om te mogen werken op een fotografie afdeling in een groot Spaans warenhuis, waar ik de basisbeginselen van mijn kennis heb opgedaan. Na het volgen van verschillende cursussen in de digitale fotografie, heb ik in 2007 besloten om fotografie meer als hobby alleen uit te oefenen en zo begon ik aan verschillende opdrachten voor bedrijven, bruiloften en enkele andere vrienden- en familieportretten. In 2008 ben ik verhuisd naar Nederland en sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in baby- kind- en gezinsfotografie om met mijn camera het geluk vast te leggen en te vereeuwigen voor hen. In de afgelopen jaren, heb ik veel tijd geïnvesteerd om mijn fotografietechniek te verbeteren, door het volgen van congressen, workshops en online cursussen, van wereldbekende fotografen.

14 jaar ervaring

Fotostudio in Arnhem

Gustavo doet

Newbornshoot & baby foto's

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gustavo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gustavo

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gustavo

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Gustavo gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Gustavo bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.