Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Mariska

Fotograaf Mariska de Jonge

0 reviews

Over Mariska

Mijn drijfveer om fotografie professioneel uit te voeren is om mensen een ervaring te geven. Het geeft mij zoveel voldoening om mensen gelukkig te maken met mooie foto's. We maken er een leuke middag van en foto's die een prachtige herinnering maken voor later. Een fotoshoot in de natuur maakt mij gelukkig en ik krijg er veel energie van! Tijdens het fotograferen ben ik natuurlijk wel professioneel en zorg ik ervoor met m'n flauwe grapjes dat jij of jullie relaxed op de foto gaan. Een perfecte scherpe foto mij ook gelukkig. Ik maak de standaard mooie foto's maar ik probeer ook foto's vanuit een andere hoek te maken zodat de klant unieke foto's heeft. Fotografie is fantastisch! Ik kan mijn creativiteit erin kwijt, mijn ideeën en ik kan mensen gelukkig maken! Wat kan ik je nog meer vertellen over mezelf? Ik hou van vintage en kleur. Dus een dagje naar de kringloop daar kan je mee heel blij mee maken. En als ik dan thuis ben dan pimp ik die zo dat ze in m'n leuke, gekleurde huis passen. Mijn hoofd zit vol ideeën en plannen qua fotografie. Zelf ben ik een grote fan van kleur en dat zie je ook terug in mijn foto's. En hier in het mooie Zeeuwse weet ik verschillende prachtige locaties om mooie foto's te maken. Ik ben werkzaam in Zeeland en Brabant. Voor bruiloften ben ik bereid verder te reizen.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Arnemuiden

Mariska doet

Zwangerschapsshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mariska

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mariska

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mariska

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Mariska gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Mariska bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.