Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Mariska

Fotograaf Mariska de Jonge

0 reviews

Over Mariska

Mijn drijfveer om fotografie professioneel uit te voeren, komt voort uit mijn verlangen om mensen een bijzondere ervaring te bieden. Het geeft me immense voldoening om anderen gelukkig te maken met prachtige foto's. Tijdens elke fotoshoot streef ik ernaar om meer te bieden dan alleen beelden. Ik wil een positieve en plezierige sfeer creëren, zodat de fotosessie een leuke en memorabele middag wordt. Ik geloof dat de beste foto's ontstaan wanneer mensen zich op hun gemak voelen, ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Het is mijn doel om niet alleen mooie foto's te maken, maar ook om een connectie te creëren met de mensen voor mijn lens. Ik luister naar hun verhalen, leer hun persoonlijkheden kennen en probeer die unieke essentie vast te leggen in de foto's. Ik wil dat de beelden een weerspiegeling zijn van wie ze werkelijk zijn, hun emoties, hun liefde en hun geluk. Als fotograaf heb ik het voorrecht om momenten vast te leggen die een prachtige herinnering vormen voor later. Wat mij gelukkig maakt, is het kunnen doen van een fotoshoot in de natuur. Het is een omgeving waar ik veel energie uit haal en waarin ik mezelf helemaal kan laten opgaan. Tijdens het fotograferen ben ik uiteraard professioneel, maar ik probeer ook een ontspannen sfeer te creëren door af en toe een flauwe grap te maken. Op die manier help ik jou of jullie om op een natuurlijke en relaxte manier op de foto te gaan. Naast het creëren van een goede sfeer, is het behalen van een perfecte scherpe foto ook iets wat mij gelukkig maakt. Ik streef ernaar om standaard mooie foto's te maken die aan de verwachtingen voldoen, maar ik ga ook graag een stap verder. Ik probeer foto's te maken vanuit unieke hoeken en perspectieven, zodat mijn klanten unieke en verrassende beelden krijgen. Dit helpt om de foto's nog specialer en onderscheidend te maken. Kortom, mijn geluk ligt in het kunnen vastleggen van bijzondere momenten in de natuur en het kunnen bieden van een ontspannen en plezierige ervaring. Fotografie is voor mij bijzonder om verschillende redenen. Allereerst stelt het me in staat om mijn creativiteit te uiten en mijn eigen unieke visie vast te leggen. Het is een medium waarmee ik momenten, emoties en verhalen kan vastleggen op een manier die woorden soms niet kunnen overbrengen. Het is fascinerend en inspirerend om door de lens te kijken en de wereld om me heen op een nieuwe manier te ontdekken. Daarnaast geeft fotografie me de mogelijkheid om verbinding te maken met mensen. Het is een voorrecht om deel uit te maken van belangrijke momenten in het leven van anderen, zoals bruiloften, zwangerschappen, gezinsportretten en andere bijzondere gelegenheden. Het is een intieme ervaring om mensen te fotograferen, hun verhalen te horen en een momentopname te maken van wie ze zijn op dat specifieke moment.

4 jaar ervaring

Mariska doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mariska

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mariska

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mariska

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Mariska gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Mariska horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.