Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Victor

Fotograaf Victor Lacken

0 reviews

Over Victor

Ik ben het grootste deel van mijn volwassen leven fotograaf geweest. Fotografie is mijn passie maar ook mijn beroep. Het heeft me over de hele wereld gebracht. Foto's maken maakt me blij. Mensen imponeren met mijn foto's maakt me gelukkiger. Als mensen mijn werk delen, word ik daar heel blij van. Fotografie is altijd mijn passie geweest. Het is een venster op de wereld. Als fotograaf heb ik me over de hele wereld gebracht, naar prachtige - en soms tragische - plaatsen. Het heeft me een beter begrip gegeven van de wereld waarin we leven. Maar fotografie is ook een kunstvorm en het stelt me in staat om prachtige kunstwerken te maken, vooral met betrekking tot portretten en landschappen, ook in andere genres. Ik beschouw mezelf als fotograaf, maar ook als kunstenaar.

1 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Victor doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Victor

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Victor

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Victor

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Victor gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Victor horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.