Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Zbigniew

Fotograaf Zbigniew Zielinski

0 reviews

Over Zbigniew

Fotografie is mijn passie. Iedereen is mooi en blije gezichten, niet alleen tijdens de shoot maar ook erna zijn voor mij belangrijkst. Contact met mens en natuur maakt mij gelukkig, elke keer een ander verhaal vastleggen. Voor mij is fotografie zeer veelzijdig, het samenspel van de diverse factoren zoals onderwerp, omgeving, licht, sfeer, creativiteit, adaptievermogen maken het voor mij een zeer leuk en boeiend vak. Doordat je creatief bezig blijft raak je ook niet snel uitgeleerd en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander leuk bijkomend voordeeltje is dat je op plaatsen komt waar je anders nooit zou zijn gekomen.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Zbigniew doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Zbigniew

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Zbigniew

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Zbigniew

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Zbigniew gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Zbigniew horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.