Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Sam

Fotograaf Sam Huibers

0 reviews

Sam doet

Trouwfotografie

Over Sam

Eerst even iets meer over mezelf: ik ben fulltime professioneel fotograaf en ben sinds 18 jaar actief in de markt en heb een eigen fotografiebedrijf. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie van professionele fotografen DuPho. Een nieuwe inspirerende leuke fotoshoot en goede omgang met klanten is mijn drijfveer. Ik werk graag met mensen en leg daarbij liefst het karakter en de emotie vast. Bij reportages heb ik oog voor details en ongedwongen momenten. Ook schiet ik spontane opnames tijdens voorbereidingen en tussen de bedrijven door. Als mijn klanten blij zijn en gelukkig met het resultaat. Wij maken wij voor iedere reportage een gratis eigen wachtwoord beveiligde klantensite (2 maanden on-line) met een slideshow en muziek naar keuze, om te delen met familie en vrienden. Tevens kunnen hier met speciale korting van 25% prints, albums en gepersonaliseerde fotoproducten worden besteld. Van alle huwelijksreportages krijgt u een luxe bewaardoos met notenhouten USB-stick met alle foto’s op hoge resolutie. Dit is bij onze diensten in de prijs inbegrepen. Fotoboeken kunnen tegen meerprijs op maat worden gemaakt in professionele luxe uitvoering. Het authentiek vastleggen van onbewaakte momenten, emoties en karakter boeit mij enorm. Ik creëer ook graag mooie herinneringen voor mensen om later nog eens op terug te kijken.

18 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Sam

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Sam

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Sam gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.