Loading...
Ruud

Fotograaf Ruud Jonkers

Over Ruud


Als klein jongetje wees ik mijn omgeving vaak op de kleine dingen die ik zo mooi vond. Dat wil ik eigenlijk nog steeds... We lopen er zo vaak voorbij en zien het niet door de haast die we vaak hebben. In de fotografie probeer ik ook momenten te pakken die de moeite waard zijn om gezien te worden, momenten die we weer zien door erop te wijzen of door ze vast te leggen.

Gelukkig kan ik worden van kleine dingen. Verwonderen over dingen zoals eerder beschreven De natuur maakt mij blij, maar ook kan ik genieten van de stad met daarin alle verschillende culturen bij elkaar.

Het is een zeer afwisselend vak, waarbij je zelfs in de de simpelste opdrachten toch altijd je creativiteit weer kwijt kunt. Iedere situatie is weer een andere, altijd weer ander licht, omgeving etc. Ook het portretteren van mensen blijft  een uitdaging. Iedere mens is uniek en dat mag ik laten zien. Soms  moet ik in zeer korte tijd een portret maken van mensen met een drukke agenda. Dan is het weer een grote uitdaging om in die omstandigheden toch een mooi portret te maken.

Ruud heeft 25 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen | Heeft een fotostudio in Amsterdam

Foto's


Ruud doet


Groepsportret-fotografie


Portretfotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Profielfoto


High end portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.