Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Prins

Fotograaf Prins Nagtegaal

3 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Prins doet

Geboortefotografie

Over Prins

"Prins? Is dat je echte naam?" Het is vaak één van de eerste vragen die ik te horen krijg als ik een bruidspaar-to-be ontmoet. "Zo'n sprookjesachtige naam, en dan bruiloften fotograferen... dat kan niet waar zijn." En toch is het zo! Sinds 1991 heb ik die ongebruikelijke naam, en sinds 2013 heb ik van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: fotograferen. In 2014 ben ik naar Amsterdam verhuisd. Ik ben geboren in Noord-Brabant, en na een omweg via Leeuwarden (waar ik fotografie heb gestudeerd) en Den Haag (waar ik twee jaar vlak bij zee heb gewoond) kwam ik in Amsterdam terecht: de stad waar het allemaal gebeurt. En niets bleek minder waar! Ik heb mijn plek in de fotografiewereld helemaal gevonden. Als je mij boekt voor op de grote dag, kun je rekenen op een rustige en bescheiden fotograaf, die met veel plezier jullie bruiloft vast legt en het het allerbelangrijkst vindt dat júllie een mooie dag hebben. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat je je op je gemak zal voelen voor de camera en dat je soms misschien niet eens door hebt dat ik aanwezig ben (niet alleen omdat ik 1.68m ben!). Mocht je met me in contact willen komen, boek me dan via Happix! Mij maakt het gelukkig als ik mooie ervaringen en herinneringen terug zie op beeld. Mijn streven is dat het beeld zo puur mogelijk is. Precies zoals je je herinnert, zo echt mogelijk. Om dat te bereiken 'verdwijn' ik als het ware op het moment dat ik fotografeer. Ik ga er helemaal in op. Als ik dan de stralende gezichten zie die mijn foto's bekijken, ja, dan ben ik blij. Je kunt echt iets betekenen voor mensen. Dat maakt fotografie voor mij bijzonder. Je woont iemands mooiste dag bij, of legt iemand vast op een bijzonder moment of in een belangrijke levensfase. Het vertrouwen van beide kanten maakt het vak ook bijzonder. Ik hou ervan om volledig toegewijd te werk te gaan. Een opdracht is niet zomaar een opdracht, maar een heel bijzonder moment, voor zowel de klant als mijzelf.

12 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Prins heeft 3 reviews

Boek je fotoshoot bij Prins

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Prins

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Prins gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.