Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Hugo

Fotograaf Hugo Onink

3 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Hugo doet

Bedrijfsfotografie

Over Hugo

Mijn drijfveer om te blijven fotograferen is de zoektocht naar het perfecte plaatje. Met de grote hoeveelheid aan fotos die er dagelijks gemaakt worden wil ik nog steeds dat mijn fotos bijzonder zijn. Dat ze nog steeds opvallen in de menigte. Dat ze blijven bestaan om een emotie, gevoel of event vast te leggen voor de toekomst. Met dit doel voor ogen sta ik altijd achter de kamera, om beelden te schieten die de test der tijd zullen doorstaan. Wat maakt mij gelukkig? Het kunnen overdragen van fotos die emoties opwekken bij mensen. Of dat nou een lach of een traan is, het leven is vol emoties, en ik vind dat dat van fotos af hoort te spatten. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat het mij mijn kant van het verhaal laat vertellen. Als zeiler en avonturier kom ik vaak op plekken waar andere niet snel zullen komen, en ik wil dat andere mensen snappen waarom ik hier zoveel passie voor heb. Zo zie ik dat ook bij het fotograferen van evenmenten, mijn fotos laten mijn emoties zien van wat ik schiet. Vandaar dat ik bij een feest ook altijd dansend met een kamera rond loop, de plezier en energie die ik van een goed feest krijg zie je namelijk altijd terug in de fotos.

9 jaar ervaring

Fotostudio in Delft

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Hugo heeft 3 reviews

Boek je fotoshoot bij Hugo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.