Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Petra

Fotograaf Petra De Wit

0 reviews

Over Petra

De wereld om me heen zie ik door de lens. Ik zie de mensen in hun dagelijkse beslommeringen, ik zie hun leed en blijdschap...spontaan of gekunsteld. De stadsgezichten, straten en pleinen, architectuur, modern en strak of ou historisch, barok. Ik word daardoor geraakt, door de schoonheid van de eenvoud, of juist het bijzondere, niet alledaagse. Ik wil je meenemen van sublieme suggestie naar rauwe werkelijkheid. Hiermee wil ik je iets laten zien, laten ervaren, het maakt niet uit wat, dat is je eigen waarheid. Als fotograaf maak ik niet alleen eigen werk maar werk ik ook in opdracht. Hierbij moet u denken aan portretfotografie, familie-shoots, architectuur en natuurfotografie. Wanneer mijn klanten blij verrast zijn met de beelden die ik heb gemaakt. Ik zie mensen op een andere manier dan dat zij zichzelf zien. Als ik dan fotografeer dan kan n foto al een verhaal vertellen. Soms door de houding, dan weer door de blik.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Petra doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Petra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Petra

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Petra

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Petra gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Petra bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.