Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Petra

Fotograaf Petra De Wit

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Petra doet

Portretfotografie

Over Petra

De wereld om me heen zie ik door de lens. Ik zie de mensen in hun dagelijkse beslommeringen, ik zie hun leed en blijdschap...spontaan of gekunsteld. De stadsgezichten, straten en pleinen, architectuur, modern en strak of ou historisch, barok. Ik word daardoor geraakt, door de schoonheid van de eenvoud, of juist het bijzondere, niet alledaagse. Ik wil je meenemen van sublieme suggestie naar rauwe werkelijkheid. Hiermee wil ik je iets laten zien, laten ervaren, het maakt niet uit wat, dat is je eigen waarheid. Als fotograaf maak ik niet alleen eigen werk maar werk ik ook in opdracht. Hierbij moet u denken aan portretfotografie, familie-shoots, architectuur en natuurfotografie. Wanneer mijn klanten blij verrast zijn met de beelden die ik heb gemaakt. Ik zie mensen op een andere manier dan dat zij zichzelf zien. Als ik dan fotografeer dan kan n foto al een verhaal vertellen. Soms door de houding, dan weer door de blik.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Petra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Petra

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Petra gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.