Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marc

Fotograaf Marc Evenhauz

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Marc doet

Portretfotografie

Over Marc

Als fotograaf wordt mijn passie en drijfveer gevormd door de unieke mogelijkheid om momenten vast te leggen die voor eeuwig kunnen worden gekoesterd. Mijn doel is om niet alleen afbeeldingen te creëren, maar om verhalen te vertellen door middel van mijn lens. Ik streef ernaar om emoties, schoonheid en betekenis vast te leggen in elke foto die ik maak. Het is mijn overtuiging dat fotografie een krachtig medium is dat in staat is om herinneringen levendig te maken en verbindingen te creëren tussen mensen en hun omgeving. Door mijn werk wil ik mensen inspireren, laten reflecteren en laten genieten van de kunst van het vastleggen van het leven in al zijn pracht en praal. Als fotograaf geniet ik van verschillende aspecten die mij gelukkig maken: Creatieve expressie: Het vermogen om mijn creativiteit te uiten door middel van fotografie brengt me veel vreugde. Het verkennen van verschillende composities, lichtomstandigheden en onderwerpen stelt me in staat om mijn artistieke visie tot leven te brengen. Verbinding met mensen: Fotografie stelt me in staat om verbinding te maken met mensen van allerlei achtergronden en levenservaringen. Het vastleggen van hun emoties, verhalen en momenten van vreugde brengt niet alleen hen geluk, maar ook mijzelf. Ontdekking en avontuur: Fotografie moedigt me aan om nieuwe plaatsen te verkennen, nieuwe culturen te ervaren en de wereld op een dieper niveau te begrijpen. Het avontuurlijke aspect van het ontdekken van verborgen pareltjes en het vastleggen van unieke momenten brengt me veel vreugde en opwinding. Creatieve groei: Als fotograaf ben ik voortdurend bezig met het verbeteren van mijn vaardigheden en het verkennen van Voor mij is fotografie een bijzonder vak omdat het me de mogelijkheid biedt om de wereld om me heen op een unieke en persoonlijke manier vast te leggen. Elk moment, elke emotie en elk detail kan worden vereeuwigd door middel van mijn lens. Fotografie stelt me in staat om mijn creativiteit te uiten en mijn eigen perspectief op de wereld te delen met anderen. Het is een medium dat grenzen overschrijdt en mensen van verschillende achtergronden en culturen verbindt door gedeelde ervaringen en emoties. Bovendien biedt fotografie de kans om verhalen te vertellen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Het is een constant evoluerend vakgebied dat me blijft uitdagen en inspireren, en dat me de mogelijkheid geeft om te groeien als kunstenaar en als individu. Kortom, fotografie is voor mij meer dan alleen een beroep; het is een passie en een manier van leven.

9 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marc

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marc

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marc gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.