Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Michel

Fotograaf Michel Marang

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Michel doet

Portretfotografie

Over Michel

Fotografie gaat niet over fotografen, niet over modellen en al helemaal niet over camera's en lenzen. Het gaat over communicatie: hoe wil je dat anderen je zien, hoe zie je jezelf, hoe vind je dat terug in een foto. Het leuke van een fotoshoot is dat er op deze manier altijd van alles te ontdekken blijkt. Het resultaat van de fotoshoot telt, maar de weg er naartoe is minstens zo belangrijk. Het plezier van de fotosessie zie je altijd terug in de uiteindelijke foto's. Ontspannen, creatief, geconcentreerd en stijlvol, het is geweldig als we dat samen in beeld kunnen brengen. Ik ben Michel, fotograaf, klarinettist en componist uit Amsterdam.Op mijn site vind u foto's die met heel verschillende intenties gemaakt zijn: soms zijn ze het resultaat van commerciële opdrachten, soms onderdeel van een sociaal of artistiek project, soms zijn ze (de meeste reisfoto's) genomen tijdens mijn tournees als. Ik heb er voor gekozen geen onderscheid tussen deze genres te maken en hoop dat u er van geniet. Aarzel niet contact op te nemen voor vragen, het aankopen van foto's en natuurlijk voor opdrachten. In overleg stemmen we eea af voor een heel persoonlijk resultaat. Prijzen worden berekend per fotosessie en kunnen daarom relatief laag blijven.Als fotograaf werkt Michel als freelancer sinds 2007, en werkte hij bij Spotzer Media Group van 2008 tot 2010. Een groot deel van zijn fotografisch werk is verbonden met het doorlopende project Shifting Images voor live klarinet, electronica en fotosequenties. Daarnaast concentreert hij zich op portretten en drieluiken.Opdrachtgevers o.a. Universiteit van Amsterdam, Haagse Beek Organisatieadvies, CoMotion Consult, Ensemble Schreck, Quatre Bouches, A&I, Steen & Beeld, Lonkhuizen, HMS Schiphol, Boekel en Neerode, Deloitte, McKinsey , een groot aanttaal musici en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Fotografische voorstellingen ao in Van Abbe Museum Eindhoven, Museum De Pont Tilburg, Nieuwe Kerk Amsterdam, Korzo Den Haag, Shanghai Conservatory of Music, A4 Gallery Chengdu, Beijing, Moscow, St. Petersburg, Paris. Exposities: Kulter Amsterdam, Fotogram Amsterdam, Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam, Fotofestival-off Naarden, , Sauer Gallery New York, Polytechnisch Museum Moskou, Gallery Smena Kazan. Commissies ao Universiteit van Amsterdam, McKinsey, Haagse Beek Organisatieadvies, CoMotion Consult, Ensemble Schreck, Quatre Bouches, A&I, Steen & Beeld, Lonkhuizen, HMS Schiphol, Boekel en Neerode, Deloitte, numerous smal companies and musicians.

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Michel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Michel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Michel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.