Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Inge

Fotograaf Inge van Veen

2 reviews

Over Inge

Ik ben een ervaren product fotograaf. Kleine opdrachten doe ik alles zelf, voorbereiden, schieten, stylen en nabewerken. Voor grote opdrachten heb ik andere creatievelingen om mij heen die daarbij zouden kunnen helpen om het proces te versnellen. Dus van persoonlijke kleine fotoshoot tot in de puntjes verzorgde productie met een deadline, niets is te veel. Ik hou van uitdagingen. De producten kunnen bij mij in de studio afgeleverd worden of ik kom met mijn equipment naar u toe. Alles in overleg is mogelijk. Ik vind het heerlijk om met producten aan het werk te zijn, de juiste lichtinstellingen en de mooiste foto's te maken.. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat het mijn passie, mijn hobby en mijn specialisme is. Dagelijkse klussen zijn e-commerce (product en mode) fotografie. Maar ook als ik op 'vakantie' ga blijf ik fotograferen.

12 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Inge doet

Modefotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Inge heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Inge

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Inge

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Inge

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Inge gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Inge bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.