Loading...
Henri

Fotograaf Henri Blommers

Over Henri


Ik hou van mensen, ik hou van schoonheid, van dingen maken, ik probeer altijd een stapje verder te gaan, als ik denk dat de mooiste foto gemaakt is, probeer ik toch nog een andere hoek, iets anders. Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken, een eigen wereld creëren. Ik hou van de kwetsbaarheid van mensen, gevoeligheid, contact. 

Iets onverwachts, iets alledaags maakt me gelukkig. Een glimlach, een toevallige ontmoeting, iets wat ik toevallig zie zoals een klein plantje of wat iemand in het raamkozijn heeft gezet als ik een wandeling maak of juist als iemand kwetsbaar is. Of als ik iets moois gemaakt heb en ik voel dat ik na al die jaren nog steeds groei.

Fotografie brengt je elke keer in nieuwe situaties met nieuwe mensen, je ontmoet de meest geweldige mensen, komt op nieuwe plekken en je moet open zijn en op jezelf leren vertrouwen. Ik moet aan het einde van de dag bijvoorbeeld een politicus fotograferen in de tweede kamer. Daglicht is er dan nog maar weinig, de locatie ken ik niet, waar mag ik wel fotograferen, heel spannend en leuk om te doen. En in een onbekende situatie toch een bijzonder en mooi beeld maken, maakt me gelukkig. Naast zelf fotograferen, ben ik de beeldredacteur voor een magazine Hello Gorgeousgemaakt door vrijwilligers om het stigma rond hiv uit de wereld te helpen. Kinderen, ouderen, homo, hetero allemaal hebben ze een prachtig verhaal. Verder was ik vorig jaar op Lesbos, ik had camera's ingezameld en daar uitgedeeld aan kinderen. Zo kunnen ze een beeld maken van hun zware reis en hopelijk kunnen ze die met de beelden in de toekomst beter verwerken.

Henri heeft 16 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Amsterdam

Foto's


Henri doet


Bruidsfotografie


Kinderfotografie


Portretfotografie


Fotoreportage


High end portretfotografie


Evenementenfotografie


Natuurfotografie


Tuin & Botanisch


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.