Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Henri

Fotograaf Henri Blommers

0 reviews

Over Henri

Ik hou van mensen, ik hou van schoonheid, van dingen maken, ik probeer altijd een stapje verder te gaan, als ik denk dat de mooiste foto gemaakt is, probeer ik toch nog een andere hoek, iets anders. Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken, een eigen wereld creëren. Ik hou van de kwetsbaarheid van mensen, gevoeligheid, contact. Iets onverwachts, iets alledaags maakt me gelukkig. Een glimlach, een toevallige ontmoeting, iets wat ik toevallig zie zoals een klein plantje of wat iemand in het raamkozijn heeft gezet als ik een wandeling maak of juist als iemand kwetsbaar is. Of als ik iets moois gemaakt heb en ik voel dat ik na al die jaren nog steeds groei. Fotografie brengt je elke keer in nieuwe situaties met nieuwe mensen, je ontmoet de meest geweldige mensen, komt op nieuwe plekken en je moet open zijn en op jezelf leren vertrouwen. Ik moet aan het einde van de dag bijvoorbeeld een politicus fotograferen in de tweede kamer. Daglicht is er dan nog maar weinig, de locatie ken ik niet, waar mag ik wel fotograferen, heel spannend en leuk om te doen. En in een onbekende situatie toch een bijzonder en mooi beeld maken, maakt me gelukkig. Naast zelf fotograferen, ben ik de beeldredacteur voor een magazine Hello Gorgeousgemaakt door vrijwilligers om het stigma rond hiv uit de wereld te helpen. Kinderen, ouderen, homo, hetero allemaal hebben ze een prachtig verhaal. Verder was ik vorig jaar op Lesbos, ik had camera's ingezameld en daar uitgedeeld aan kinderen. Zo kunnen ze een beeld maken van hun zware reis en hopelijk kunnen ze die met de beelden in de toekomst beter verwerken.

17 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Henri doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Henri

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Henri

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Henri

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Henri gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Henri horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.