Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Hanne

Fotograaf Hanne Hansen

2 reviews
Direct te boeken op Happix

Hanne doet

Bedrijfsfotografie

Over Hanne

Ik ben Deens, woon al 33 jaren in Amsterdam. Ik heb het geluk gehad, dat ik mijn grote passie, het creëren van mooie plaatjes elke dag in mijn werk mag doen. Fotograferen gaat over observeren en communiceren. Emoties en sfeer overbrengen aan de kijker. Graag help ik bedrijven mee om de juiste uitstraling van hun website naar voren te brengen. Niet alleen door prachtige plaatjes te schieten, maar ook door de sfeer te vinden die precies bij hun past. Ik ben perfectionist, die met veel passie en enthousiasme werkt en blijft doorgaan tot mijn klant en ik echt tevreden zijn met het resultaat. Van nature ben ik extravert en heb er geen moeite mee om mensen op hun gemak te stellen. Dit komt mij goed van pas als ik events vastleg of spontane portretten maak. ‰én van mijn specialiteiten is het portret: individuen, gezinnen, groepsportretten en bedrijfsfoto's. De kunst is niet alleen de persoon er goed uit te laten zien, maar ook om hun innerlijke essentie vast te leggen. Mijn foto's zijn intens en vaak ontwapenend. Als ik verslag doe van verschillende evenementen, weet ik dat ik op het juiste moment op de juiste plaats moet zijn zonder het echte moment te verstoren. Ik probeer zowel de belangrijkste momenten van het evenement als de sfeer te vangen. Mijn gevoel voor drama, sfeer en emotie zijn gevormd en verfijnd door mijn jaren in de wereld van theater, kunst en design. Ik zie schoonheid in alles en iedereen. Ik voel het als mijn missie om dat vluchtige moment vast te leggen waar emotie en schoonheid elkaar ontmoeten. Naast commerciële fotografie ben ik ook ge¯nteresseerd in kunstfotografie. Ik ben gefascineerd door stedelijke landschappen, levend met het ritme en de beweging van de straat. Ik hou ervan om momenten in de natuur vast te leggen die krachtige uitspraken zijn over leven en verval. Mijn lens zoekt ongebruikelijke composities van lijnen en oppervlakken, vind schoonheid in het alledaagse en maakt de meest alledaagse observaties, uniek.

13 jaar ervaring

Fotostudio in Amsterdam

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Hanne heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Hanne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hanne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Hanne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.