Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Joep

Fotograaf Joep van Drunen

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Joep doet

Bedrijfsfotografie

Over Joep

Toen ik als kleine jongen mijn eerste camera kreeg, wist ik dat ik mijn passie had gevonden. Fotografie is voor mij de manier om vast te leggen wat je wilt behouden, én om sfeer en gevoel uit te drukken. In alle echtheid, gewoon zoals het is. De combinatie van meerdere disciplines binnen fotografie maken dat ik veelzijdig in te zetten ben. Een foto voor Linkedin, foto’s voor je bedrijf, beelden van je medewerkers, ik maak het allemaal. Alles wat voor mijn lens komt, leg ik vast zoals het is. Met een oog voor detail, klik en fotografeer ik op de juiste momenten. Je hebt niet eens door dat ik er ben. Ik ben een autodidact en volgde ook opleidingen aan de Fotoacademie en aan de Fotovakschool, om mezelf te blijven ontwikkelen. Want ook een passie dient onderhouden te worden. ‘Photography is your recollection of the past.’ Het bezig zijn met beeld in de breedste zin van het woord. Ik heb een voorkeur voor portretfotografie, bedrijfs- en reportagefotografie. Daarnaast ben ik door mijn verleden als videoeditor zeer goed in staat om verhalen vast te leggen, dus documentairewerk heeft ook een lichte voorkeur. Fotografie is de manier om je geheugen naar het verleden op te bouwen. Je legt vast wat je nooit meer zal vergeten, en doe je het wel, dan pak je weer die foto.

35 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Joep

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joep

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Joep gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.