Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Joanna

Fotograaf Joanna Vunderink

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Joanna doet

Fotoshoot gezin

Over Joanna

Mijn drijfveer is mijn passie uit kunnen voeren - fotografie is inderdaad mijn grootste passie en ik ben zo blij dat ik zover ben gekomen dat ik unieke en tijdloze foto's kan maken van mijn klanten (en geliefden!). Er is niks mooiers dan iets kunnen doen waar je zo ontzettend van houdt en daarmee ook je brood verdienen. Ik hoop dat de foto's die ik maak het allemaal reflecteren want een blije klant is mijn hoogste prioriteit! Fotograferen maakt me gelukkig. Uiteraard ook mijn familie en vrienden. Ik houd van reizen, heerlijk en gezond eten en genieten van het leven. Oh, en natuurlijk fotograferen! ;-) Ik word zo blij als ik die tevreden blik zie van mijn klant; dan voel ik me helemaal voldaan en voel ik dat ik echt op de juiste plek ben! Fotografie kent zo veel vormen. Je kunt een foto van hetzelfde object op zo veel manieren maken en daarna op nog meer manieren bewerken. Er is geen dezelfde fotoshoot dus alles wat je maakt is uniek. Als fotograaf bepaal je je eigen stijl, kleurenplaat en manier van foto's bewerken. Volgens mij geeft geen ander vak zo veel flexibiliteit en veelzijdigheid als fotografie! Daarnaast vind ik steeds nieuwe mensen ontmoeten echt een "cherry on top": behalve lange kantooruren (o.a. administratie en fotobewerking) krijg je vaak de kans op pad te zijn, kletsen met je klanten en je droombaan uit te voeren!

4 jaar ervaring

Fotostudio in Amstelveen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Joanna

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joanna

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Joanna gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.