Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Gert-jan

Fotograaf Gert-jan van Dijk

0 reviews

Over Gert-jan

Fashion | Glamour -modelfotografie is voor mij het werken met licht en schaduw en op die manier een beeld (verhaal) te creëren van spanning en verwachting. Voor het uitwerken van een thema werk je samen als een team, jij als model bent daarin diegene die het verhaal uitbeeld (verteld). Ik ben begonnen met modelfotografie toen een bevriend fotograaf mij een keer gevraagd heeft om een aantal lichtopstellingen in de studio uit te proberen. Het samen werken met modellen en later ook visasitsen en stylisten bleek voor mij een goede manier om met mijn fotografie bezig te zijn (en maakt mij ook zeker gelukkig). Dit is nu uitgegroeid naar het uitwerken van thema's voor fotoshoots in de studio en of ook op buitenlocaties. Bij fotografie komen voor mij veel dingen samen. Ik heb een technische achtergrond en dat is zowel handig bij de fotografie zelf maar ook bij het maken van diverse props (attributen) en opstelling. Daarbij vind ik het ook fijn om met andere samen te werken. Vaak bedenk ik zelf mijn thema's voor een shoot, maar het komt ook zeker voor dat het model en of de styliste met een thema komt welke wij dan samen uitwerken.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Amersfoort

Gert-jan doet

Boudoir fotoshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gert-jan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gert-jan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gert-jan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Gert-jan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Gert-jan horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.