Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Faizel

Fotograaf Faizel Joemrati

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Faizel doet

Portretfotografie

Over Faizel

Door mijn journalistieke manier van werken leg ik de momenten vast zoals ze ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Dit kan zijn bij een huwelijk, concert of evenement. Voor mij als fotograaf is het belangrijk dat ik snel kan schakelen en de sfeer kan inschatten, zodat ik op het juiste moment maar onopgemerkt het mooiste plaatje voor mijn cliënt kan maken. De blije reacties die ik dan ontvang zodra de foto's zijn afgeleverd is voor mij de kers op de taart. Door intensieve trainingen en sparren met andere fotografen probeer ik mijn vaardigheden te verbeteren en verder uit te breiden. Wat mij gelukkig maakt is dat als ik de foto's aflever de eerste reactie van het bruidspaar is dat ze blij verrast zijn met de foto's. Het verrassende deel is dat er foto's bij zitten waarvan ze niet in de gaten hebben gehad dat ze zijn gemaakt, maar absoluut ook niet hadden willen missen. Ik ben de extra paar ogen die het overzicht op de dag moet hebben voor wat betreft de foto's. Als je dan ook nog de complimenten krijgt voor de spontaniteit, het spelen met licht en "het aanwezig zijn, maar niet hebben gezien", dan is mijn dag geslaagd. Ik leg herinneringen vast. Ben van kleins af aan in aanraking gekomen met fotografie. Gefascineerd door het knopje waarop je moest drukken en dat je dan later het fotootje bij de fotowinkel kon ophalen waar je erg blij van werd. Dat wilde ik ook overdragen aan anderen, mensen blij maken door hun herinneringen vast te leggen. Naast fotografie sta ik ook met enige regelmaat in de keuken, volg nooit een kookboek, maar haal daar mijn inspiratie vandaan om daar naar eigen inzicht iets mooi van te maken.

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Faizel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Faizel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Faizel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.