Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Cindy

Fotograaf Cindy Vallenga

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Cindy doet

Fotoshoot gezin

Over Cindy

Fotografie is mijn leven. Als mama mag ik heel wat mooie momenten vastleggen. En precies dat doe ik ook graag voor anderen. Geboortefotografie en newbornfotografie, daar ligt mijn passie. Het geluk van prachtige foto's van een geboorte, de blik van een pasgeboren baby of een stralend jong gezin. En het mooiste, foto's vergeet je niet, die worden alleen maar dierbaarder. En dat jullie daar over enkele jaren op terug kunnen kijken en die liefde weer kunnen voelen van dat moment, daar doe ik het voor. Die fijne foto's waarbij je direct de emotie van toen weer terug voelt. Dat ene moment, dat gevoel, die blik. Samen even helemaal opgaan in het moment, en vergeten dat ik er bij ben. En dat ik dat dan vast kan leggen en jullie daar dagen, weken, jaren van nu, nog op terug kunnen kijken en het herbeleven. Daar wordt ik blij van! Fotografie is voor mij bijzonder omdat het een droom vast legt. Een droom die je misschien al heel lang hebt gehad, of pas net. Een droom waarvan je misschien dacht dat hij nooit uit zou komen, of een droom die je nooit dacht te dromen. En als die droom er dan is en toch uit mag komen, dan is dat heel speciaal. En dat leg ik heel graag vast. Omdat elke droom het waard is te herinneren. Om dit te doen maak ik voor shoots gebruik van een speciale techniek, Moment Design. Met deze techniek kan ik jullie snel op je gemak stellen, en door het stellen van vragen en geven van kleine opdrachten, vergeten jullie even dat ik er bij ben en kan ik jullie echte emoties vast leggen. Geen geposeerde foto s dus maar echte, waardevolle emoties! Als geboortefotograaf ben ik uiteraard alleen op de achtergrond aanwezig, dit betreft dan ook een reportage.

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Cindy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Cindy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Cindy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.