Loading...
Cindy

Fotograaf Cindy Vallenga

Over Cindy


Fotografie is mijn leven. Als mama mag ik heel wat mooie momenten vastleggen. En precies dat doe ik ook graag voor anderen. Geboortefotografie en newbornfotografie, daar ligt mijn passie. Het geluk van prachtige foto's van een geboorte, de lach van een pasgeboren baby of een stralend jong gezin. En het mooiste, foto's vergeet je niet, de worden alleen maar dierbaarder. En dat jullie daar over enkele jaren op terug kunnen kijken en die liefde weer kunnen voelen van dat moment, daar doe ik het voor.

Die fijne foto's waarbij je direct de emotie van toen weer terug voelt. Dat ene moment, dat gevoel, die blik. Samen even helemaal opgaan in het moment, en vergeten dat ik er bij ben. En dat ik dat dan vast kan leggen en jullie daar dagen, weken, jaren van nu, nog op terug kunnen kijken en het herbeleven. Daar wordt ik blij van!

Fotografie is voor mij bijzonder omdat het een droom vast legt. Een droom die je misschien al heel lang hebt gehad, of pas net. Een droom waarvan je misschien dacht dat hij nooit uit zou komen, of een droom die je nooit dacht te dromen. En als die droom er dan is en toch uit mag komen, dan is dat heel speciaal. En dat leg ik heel graag vast. Omdat elke droom het waard is te herinneren. Om dit te doen maak ik voor shoots gebruik van een speciale techniek, Moment Design. Met deze techniek kan ik jullie snel op je gemak stellen, en door het stellen van vragen en geven van kleine opdrachten, vergeten jullie even dat ik er bij ben en kan ik jullie echte emoties vast leggen. Geen geposeerde foto s dus maar echte, waardevolle emoties! Als geboortefotograaf ben ik uiteraard alleen op de achtergrond aanwezig, dit betreft dan ook een reportage.

Cindy heeft 3 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Cindy doet


Zwangerschapsfotografie


Newborn & Baby fotografie


Geboortefotografie


Loveshoot


Familiefotografie


Groepsportret-fotografie


Fotoshoot vriendinnen


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.