Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Melvin

Fotograaf Melvin Meijer

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Melvin doet

Boudoir fotoshoot

Over Melvin

Laat me je meenemen naar het begin van mijn passie voor fotografie. Ik was nog maar een jonge jongen toen mijn vader me voor het eerst zijn oude filmcamera liet zien. Ik was gefascineerd door de manier waarop hij het leven door zijn lens vastlegde en hoe hij emoties kon vastleggen op een manier die ik nog nooit eerder had gezien. Sindsdien ben ik verliefd geworden op het vak en heb ik altijd geweten dat ik fotograaf wilde worden. In mijn loopbaan als fotograaf heb ik geleerd dat het niet alleen gaat om het vastleggen van beelden, maar om het vastleggen van emoties en verhalen. Het zijn de kleine momenten die het verschil maken - een glimlach, een traan, een tedere blik - die je terug kunt zien in een foto en waardoor je de sfeer van dat moment opnieuw kunt beleven. Wat mij gelukkig maakt is de voldoening die ik krijg wanneer ik mensen kan helpen om zich mooi, zelfverzekerd en krachtig te voelen door bijvoorbeeld boudoir- of zwangerschapsfotografie. Het geeft mij een gevoel van vervulling om mensen te kunnen laten zien hoe mooi en uniek ze zijn, ongeacht hun lichaamstype, leeftijd of achtergrond. Als ik zie hoe mijn klanten vol vertrouwen en trots in de camera kijken, weet ik dat ik mijn doel heb bereikt. Het is een voorrecht om deel uit te maken van die ervaring en om vrouwen te helpen om hun schoonheid te omarmen en te vieren. Als het gaat om zwangerschapsfotografie, vind ik het bijzonder om de liefde tussen ouders te kunnen vastleggen en de verwachting en vreugde van het nieuwe leven dat op komst is te kunnen delen. Het is een emotionele en intieme ervaring om te zien hoe ouders hun toekomstige kindje verwelkomen en hoe het hun leven verandert. Het is een ongelooflijk voorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere momenten! Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat het mij de mogelijkheid geeft om verhalen te vertellen en emoties vast te leggen op een manier die woorden soms niet kunnen uitdrukken. Het is fascinerend om te zien hoe een enkel beeld in staat is om een heel verhaal te vertellen en hoe het mensen kan raken op een diep emotioneel niveau. Fotografie heeft mij ook de mogelijkheid gegeven om de wereld te ontdekken en nieuwe culturen en perspectieven te leren kennen. Door het vastleggen van beelden van verschillende plaatsen en mensen, heb ik geleerd om de schoonheid en diversiteit van onze wereld te waarderen en te respecteren. Als fotograaf ben ik constant op zoek naar manieren om mezelf uit te dagen en te groeien in mijn vak. Fotografie is een medium dat voortdurend evolueert en ik vind het geweldig om nieuwe technieken en stijlen te ontdekken en toe te passen in mijn werk.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Almere

Levert gemiddeld binnen 3 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Melvin

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Melvin

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Melvin gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.