Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Perla

Fotograaf Perla Michiels

2 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Perla doet

Fotoshoot gezin

Over Perla

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden" en met een foto wil je laten zien wie je echt bent. Ik wil niet alleen een foto van je maken, maar samen beelden creëren die meer over jouw persoonlijkheid vertellen. Zodat je natuurlijk overkomt, maar net met die extra touch. Wat ik belangrijk vind in portretfotografie, is de expressie. Bij een fotosessie in mijn studio nemen we alle tijd zodat je je op je gemak voelt. En dat zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen. Wil je een foto laten maken die onderscheidt van de andere? Ik bespreek graag je wensen en ideeën om er iets unieks van te maken. Een fotoshoot kan zowel in de studio in Almere als op locatie. Je kunt kiezen voor een (korte) fotosessie van één uur of een uitgebreidere sessie van anderhalf uur. Fotograferen zit in mijn bloed. Mijn opa was fotograaf. Overal let ik op licht, lijnen, mensen, situaties met een fotografische oog. Mijn hobbies: fotografie ook, films kijken, leuke dingen met mijn gezin doen, reizen, naar attractiesparks gaan en in alle achtbanen te gaan! met vrienden afspreken en ik moest toegeven dat ik veel tijd op facebook zit. Fotograferen is mijn passie. Ik vind het leuk om mijn eigen kijk op de wereld via mijn foto's te laten zien. Sinds 2009 heb ik een studio in Almere Buiten waar ik graag portretten maak. Persoonlijk contact is een prioriteit, ik doe geen massa werk. Het aantal fotosessies per maand is beperkt zodat ik creativiteit en kwaliteit kan bieden. Mijn klanten komen tevreden terug en op die manier bouwen we ook een relatie op. Ik ben moeder van 3 kinderen, waaronder een tweeling. Sinds de geboorte van mijn oudste zoon heeft zwangerschapsfotografie mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie en kinderfotofeesten. Ik kan me goed inleven als zwangere vrouwen naar mijn studio komen en de omgang met baby's en (kleine) kinderen gaat me makkelijk af. Ik heb Media en Communicatie gestudeerd aan de Universiteit van Monterrey in Mexico en mijn thesis gedaan over fotografie. Daarna heb ik verschillende fotografiecursussen gevolgd en dat blijf ik doen. Met fotografie is er altijd iets nieuws te leren en ik probeer zo veel mogelijk up-to-date te zijn over de nieuwe trends en producten. Nederlands is mijn derde taal, ik spreek ook vloeiend Spaans en Engels. Ik ben lid van de Fotobond en van Fotoclub Almere.

12 jaar ervaring

Fotostudio in Almere

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Perla heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Perla

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Perla

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Perla gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.