Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Yuri

Fotograaf Yuri Derks

1 review
Direct te boeken op Happix

Yuri doet

Dierenfotograaf

Over Yuri

"I love it when a picture comes together" Wat vind ik het toch leuk om de ideale foto te maken! Mijn ouders hebben mij altijd verteld dat ik in beelden denk. Wat is er dan mooier om mijn beeld vast te leggen in een foto! Of het nu gaat om een persoon, een dier, een groep, een bruidspaar, een sport, een product, een dienst, een omgeving of een gebouw, het onderwerp is waar de foto om draait. Voor mij is een foto ideaal wanneer het onderwerp in zijn of haar kracht staat en zijn of haar kracht uitstraalt. Bij elke fotoshoot komt het neer op een plan. Een goede voorbereiding, zoeken naar een passende locatie, creëren van de juiste sfeer en dan fotograferen. Tot slot samen genieten van de ontstane foto. Op dit moment ben ik naast fotograaf ook werkzaam als proces- verandermanager. Bij dit werk wordt het visualiseren van problemen en oplossingen steeds belangrijker. Ook hier ben ik bezig mijn beeld vast te leggen. Mijn ervaring en kennis in bedrijven helpt mij bij bedrijfsfotografie. Samen moeten we kunnen genieten van de ontstane foto. Ook wordt ik gelukkig als we samen er een leuke fotoshoot van maken. Niet alleen het resultaat is belangrijk, maar ook de reis erheen. De fotoshoots die vooral bij mij blijven heeft met de sfeer en de foto te maken. Uit de foto kan ik dan ook direct weer de sfeer eruit halen wat me blij maakt. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat dit ook bij de klant zo aanvoelt. Fotografie is niet alleen een foto maken. Een fotograaf moet creatief, communicatief vaardig en flexibel zijn. Daarnaast voldoende technische kennis hebben en energie hebben om elke fotoshoot aan te kunnen. De combinatie van kennis, creativiteit, communicatie en flexibiliteit maakt het een leuke en uitdagend vak. Je hebt alles nodig om tot een mooie en goede foto te komen.

3 jaar ervaring

Fotostudio in Almelo

Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Yuri heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Yuri

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Yuri

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Yuri gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.