Loading...
Yuri

Fotograaf Yuri

Over Yuri


"I love it when a picture comes together" Wat vind ik het toch leuk om de ideale foto te maken! Mijn ouders hebben mij altijd verteld dat ik in beelden denk. Wat is er dan mooier om mijn beeld vast te leggen in een foto! Of het nu gaat om een persoon, een dier, een groep, een bruidspaar, een sport, een product, een dienst, een omgeving of een gebouw, het onderwerp is waar de foto om draait. Voor mij is een foto ideaal wanneer het onderwerp in zijn of haar kracht staat en zijn of haar kracht uitstraalt. Bij elke fotoshoot komt het neer op een plan. Een goede voorbereiding, zoeken naar een passende locatie, creëren van de juiste sfeer en dan fotograferen. Tot slot samen genieten van de ontstane foto. Op dit moment ben ik naast fotograaf ook werkzaam als proces- verandermanager. Bij dit werk wordt het visualiseren van problemen en oplossingen steeds belangrijker. Ook hier ben ik bezig mijn beeld vast te leggen. Mijn ervaring en kennis in bedrijven helpt mij bij bedrijfsfotografie.

Samen moeten we kunnen genieten van de ontstane foto. Ook wordt ik gelukkig als we samen er een leuke fotoshoot van maken. Niet alleen het resultaat is belangrijk, maar ook de reis erheen. De fotoshoots die vooral bij mij blijven heeft met de sfeer en de foto te maken. Uit de foto kan ik dan ook direct weer de sfeer eruit halen wat me blij maakt. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat dit ook bij de klant zo aanvoelt.

Fotografie is niet alleen een foto maken. Een fotograaf moet creatief, communicatief vaardig en flexibel zijn. Daarnaast voldoende technische kennis hebben en energie hebben om elke fotoshoot aan te kunnen. De combinatie van kennis, creativiteit, communicatie en flexibiliteit maakt het een leuke en uitdagend vak. Je hebt alles nodig om tot een mooie en goede foto te komen.

Yuri heeft 1 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Almelo

Foto's


Yuri doet


Bruidsfotografie


Dierenfotografie


Portretfotografie


Productfoto's Webshop


Reisfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.