Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Merette

Fotograaf Merette Kuijt

0 reviews

Over Merette

Mijn foto’s zijn zintuigelijk. Je moet ze voelen, ruiken, proeven. De lichte ruwheid van een linnen jurk, de geur van een warme zomerdag. Mijn aandacht gaat bij het fotograferen naar het ogenschijnlijke onbelangrijke detail. Dat baby krulletje dat altijd de verkeerde kant uitstaat. We geven vaak meer aandacht aan de grote, in onze ogen belangrijke, dingen. Pas later voelen we dat het geluk vaak juist in kleine dingen schuilt. Die kleine dingen zijn het juist waard om vast te leggen. Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man & twee kids, waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden. De komende jaren hebben we nog wel onze handen vol hieraan, maar na bijna 7 jaar hard werken begint het ergens op te lijken. Hier genieten als echte buiten mensen samen van rommelen in de tuin en kampvuurtjes met vrienden. Het campeergevoel maar dan in het echte leven. Mijn foto’s zijn zintuigelijk. Je moet ze voelen, ruiken, proeven. De lichte ruwheid van een linnen jurk, de geur van een warme zomerdag. Mijn aandacht gaat bij het fotograferen naar het ogenschijnlijke onbelangrijke detail. Dat baby krulletje dat altijd de verkeerde kant uitstaat. We geven vaak meer aandacht aan de grote, in onze ogen belangrijke, dingen. Pas later voelen we dat het geluk vaak juist in kleine dingen schuilt. Mijn stijl ligt tussen documentair en lifestyle. In mijn werk regisseer zo min mogelijk en grijp alleen in om storende elementen te verwijderen die niet bijdragen aan het verhaal. Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. 

9 jaar ervaring

Fotostudio in Almelo

Merette doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Merette

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Merette

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Merette

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Merette gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Merette bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.