Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Arend

Fotograaf Arend Wiersma

0 reviews

Over Arend

"Promoot jezelf op unieke wijze als bedrijf of particulier, met op maat gemaakt fotografisch beeldmateriaal. Wij specialiseren ons onder andere in: "Reportage fotografie, portret fotografie op locatie en in studio." Heb je interesse in 1 van onze fotografische diensten? Neem dan contact op met de fotograaf." Kies je voor regulier, of wil je een echte eye catcher!! Voor het laatste ben je bij mij aan het beste adres! Het doen wat ik leuk vind, is iets waar ik erg gelukkig van wordt. het omgaan met mens en natuur geeft mij een grote mate van voldoening. Mooie beelden is ook iets waar ik erg blij van kan worden. Eigenlijk wordt ik gelukkig van alles wat mij raakt, dit kan zowel een mooi contactmoment zijn als een tragische documentaire of een vrolijk scenario. Fotografie is een bijzonder vak, omdat je een moment in tijd kunt bevriezen, je legt iemands ziel bloot in een indringend moment of maakt een blijvende herinnering aan een mooi moment. Hierin mag ik de optie bieden tot een echt mooie herinnering ipv het standaard plaatje wat je bij zovelen krijgt.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Alkmaar

Arend doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Arend

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Arend

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Arend

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Arend gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Arend bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.