Loading...
Arend

Fotograaf Arend

Over Arend


"​Promoot jezelf op unieke wijze als bedrijf of particulier, met op maat gemaakt fotografisch beeldmateriaal. Wij specialiseren ons onder andere in: "Reportage fotografie, portret fotografie op locatie en in studio." ​Heb je interesse in 1 van onze fotografische diensten? Neem dan contact op met de fotograaf." Kies je voor regulier, of wil je een echte eye catcher!! Voor het laatste ben je bij mij aan het beste adres!

Het doen wat ik leuk vind, is iets waar ik erg gelukkig van wordt. het omgaan met mens en natuur geeft mij een grote mate van voldoening. Mooie beelden is ook iets waar ik erg blij van kan worden. Eigenlijk wordt ik gelukkig van alles wat mij raakt, dit kan zowel een mooi contactmoment zijn als een tragische documentaire of een vrolijk scenario.

Fotografie is een bijzonder vak, omdat je een moment in tijd kunt bevriezen, je legt iemands ziel bloot in een indringend moment of maakt een blijvende herinnering aan een mooi moment. Hierin mag ik de optie bieden tot een echt mooie herinnering ipv het standaard plaatje wat je bij zovelen krijgt.

Arend heeft 2 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Alkmaar

Foto's


Arend doet


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.