Socialmedia fotografie Wout Jan Balhuizen uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Een goede fotograaf nodig voor je Socialmedia fotografie in Amsterdam? Het kan nogal lastig zijn om de juiste fotograaf te vinden voor jouw klus. Gelukkig is Wout Jan Balhuizen gespecialiseerd in dit type fotografie! Wellicht wel de juiste fotograaf voor jou? Passievol, enthousiast en klaar voor jouw fotoshoot! Hieronder kun je alle gegevens van Wout Jan vinden, zoals portfolio, achtergrondinformatie en tarieven. Zo kun jij deze fotograaf vergelijken met alle andere fotografen in ons bestand.

Wij hebben Wout Jan Balhuizen gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Wout Jan bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1504 anderen vergelijken!

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Hoewel iedereen zichzelf en elkaar voortdurend lijkt te fotograferen staan de meesten van ons niet te springen om gefotografeerd te worden. Aan mij de taak degene die voor mij staat gerust te stellen en de beste versie van die persoon tevoorschijn te toveren. Als iemand een foto die ik heb gemaakt jaren later nog als profielfoto gebruikt is dat het grootste compliment dat mij kan overkomen. 

Social Media Portret op Locatie - XL   
 • Tarief per 25 personen.
 • Bij meer dan 25 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - L   
 • Tarief per 10 personen.
 • Bij 11 tot 24 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - M   
 • Tarief per 5 personen.
 • Bij 6 tot 9 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - S   
 • Tarief voor 1 persoon.
 • Bij 2 tot 4 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - XS   
 • Tarief uitsluitend voor 1 persoon.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.

Wout Jan doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Of het nu om een wetenschappelijk congres gaat, een bedrijfsfeest waar de vonken van afspatten of een trainingssessie 'op de hei', ik vind het allemaal even boeiend om er verslag van te doen in de vorm van een reportage. Mijn brede interesse komt hierbij goed van pas. Dit helpt mij om mij goed in het gebeuren in te leven zonder dat ik daarbij nadrukkelijk aanwezig ben. Dit levert de beste foto’s op en leidt de deelnemers het minste af van waar het op dat moment werkelijk om gaat.

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Een kijkje achter de schermen nemen is bijna altijd en overal weer boeiend. Of het nu om een televisie-opname of een imposant bouwproject of een dagje op pad met een wijkverpleegkundige, het is altijd de moeite waard. Ik heb de afgelopen jaren zoveel interessante mensen ontmoet op geweldige plekken. Sommigen doen onvoorstelbaar knap werk en anderen voeren een onmisbare taak uit, op de achtergrond. 

Waarom kiezen voor Wout Jan Balhuizen


Op het moment dat de Wout Jan beschikbaarheid is, kun jij de reservering definitief maken. Zo weet jij zeker dat de Wout Jan een plekje reserveert in de agenda. Daarna hoef jij je alleen bezig te houden met de Socialmedia fotografie. Zouden er nog problemen, vragen of andere zaken zijn waarmee wij kunnen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel via Facebook, Whatsapp, e-mail en de chat. Zo sta je nooit alleen!

Welke stijl van Socialmedia fotografie past het beste bij jou? Wat vind jij het mooist? Het is vaak lastig om te kiezen uit alle fotografen. Je hebt geen overzicht meer en weet niet waar te beginnen met zoeken. Aan de hand van de visuele keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.