Evenementenfotografie Wout Jan Balhuizen uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Een goede fotograaf nodig voor je Evenementenfotografie in Amsterdam? Het kan nogal lastig zijn om de juiste fotograaf te vinden voor jouw klus. Gelukkig is Wout Jan Balhuizen gespecialiseerd in dit type fotografie! Wellicht wel de juiste fotograaf voor jou? Passievol, enthousiast en klaar voor jouw fotoshoot! Hieronder kun je alle gegevens van Wout Jan vinden, zoals portfolio, achtergrondinformatie en tarieven. Zo kun jij deze fotograaf vergelijken met alle andere fotografen in ons bestand.

Niet alleen Wout Jan is te boeken via Happix, 1508 andere fotografen werken graag mee aan jouw Evenementenfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Wout Jan gespecialiseerd in Evenementenfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Of het nu om een wetenschappelijk congres gaat, een bedrijfsfeest waar de vonken van afspatten of een trainingssessie 'op de hei', ik vind het allemaal even boeiend om er verslag van te doen in de vorm van een reportage. Mijn brede interesse komt hierbij goed van pas. Dit helpt mij om mij goed in het gebeuren in te leven zonder dat ik daarbij nadrukkelijk aanwezig ben. Dit levert de beste foto’s op en leidt de deelnemers het minste af van waar het op dat moment werkelijk om gaat.

Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Wout Jan doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Hoewel iedereen zichzelf en elkaar voortdurend lijkt te fotograferen staan de meesten van ons niet te springen om gefotografeerd te worden. Aan mij de taak degene die voor mij staat gerust te stellen en de beste versie van die persoon tevoorschijn te toveren. Als iemand een foto die ik heb gemaakt jaren later nog als profielfoto gebruikt is dat het grootste compliment dat mij kan overkomen. 

Wout Jan Balhuizen

Fotograaf Wout Jan in Amsterdam.

Een kijkje achter de schermen nemen is bijna altijd en overal weer boeiend. Of het nu om een televisie-opname of een imposant bouwproject of een dagje op pad met een wijkverpleegkundige, het is altijd de moeite waard. Ik heb de afgelopen jaren zoveel interessante mensen ontmoet op geweldige plekken. Sommigen doen onvoorstelbaar knap werk en anderen voeren een onmisbare taak uit, op de achtergrond. 

Waarom kiezen voor Wout Jan Balhuizen


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Evenementenfotografie pakketten van Wout Jan inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Het is handig als je alle details van jouw gewenste soort fotografie op een rijtje hebt. Bij sommige categorieën is namelijk wat voorbereidend werk noodzakelijk, terwijl het bij anderen niet het geval is. Bespreek met je gekozen fotograaf welke kleur kleding het mooiste uit komt, welke achtergrond geschikt is voor het gewenste doel en welke accessories goed tot hun recht komen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Ga voorbereid je shoot in.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.