Portretfotografie Winne Willems uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Portretfotografie nodig en op zoek naar een fotograaf in Amsterdam? Daar kan wel eens een uitdaging in zitten, want er zijn genoeg fotografen aanwezig! Het is belangrijk dat jij de fotograaf vind die echt bij jou en jouw opdracht past. Daarom willen wij jou graag voorstellen aan Winne Willems uit Amsterdam! Enthousiast, gepassioneerd en klaar voor deze mooie klus! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Winne, zodat jij kan beoordelen of het iets voor jou is!

Wij hebben Winne Willems gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Winne bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1508 anderen vergelijken!

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Mensen zijn mooi zoals ze zijn, en zo wil ik ze graagvastleggen. Als me dat lukt ben ik tevreden, en als de mensen dan zelf blij met de foto's zijn, kan mijn dag niet meer stuk.

9,9
1 persoon in 3 settings   
 • Individueel portret op Locatie - L
 • Foto's van één persoon in drie settings
 • Deze fotoshoot duurt circa anderhalf uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 2 settings   
 • Individueel portret op Locatie - M
 • Foto's van één persoon in twee settings
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 1 setting   
 • Individueel portret op Locatie - S
 • Foto's van één persoon in één setting
 • Deze fotoshoot duurt circa een half uur
 • Ontvang jouw 5 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken

Winne doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ik maak graag sfeervolle foto's in jullie eigen, veilige omgeving, die laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Daarom bied ik geen shoots aan in de studio of een shoot  'Alleen van je kindje'.Mijn werkwijze:Ik kom een kwartiertje voor aanvang van de shoot bij jullie thuis. We drinken een kopje koffie/thee en leren elkaar even kort kennen. Ik maak alvast wat testshotjes voor het licht.Ik heb -waar mogelijk- mijn camera op stil staan, je hoort dus niet dat ik een foto maak. Ik vraag jullie om dingen te doen die jullie altijd doen, lekker knuffelen, flesje geven, badje en de onvermijdelijke poepluiers te verschonen. Het hoort er allemaal bij! Verder vraag ik zo weinig mogelijk, maar soms zal ik je toch even vragen in het licht te gaan staan of wat meer naar mij te draaien.Een paar tips als voorbereiding op je babyshoot: Loop eens een rondje door je huis en de plekken waar we misschien gaan fotograferen (woonkamer, babykamer, keuken). Zijn er dingen die je liever niet op de foto wilt, bijvoorbeeld een babykaartje van een vriendin? Haal deze dan even weg. Trek zelf iets donkers aan en je kindje iets lichts (of andersom). Zo ontstaat er een mooi contrast als je je baby'tje vast hebt. Heb je wat langer haar? Bind het dan achter. Met een baby'tje kijk je veel naar beneden waardoor je haar voor je gezicht valt en je je gezicht niet meer op de foto kunt zien.

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ieder evenement laat ik er top uitzien, daar haal ik de grootste uitdaging uit. Ik zorg er altijd voor dat het er gezellig, druk en goed georganiseerd uitziet. En bij mij staat iedere spreker goed op de foto, als een natuurtalent. Ik houd me op de zijlijn of duik juist midden in de actie, heb een engelen geduld en kan snel reageren. Net wat er nodig is voor de mooiste foto.

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ik ben altijd opzoek naar die leuk en bijzondere momenten. Als deze momenten dan samenvallen met het juiste licht en compositie, ben ik helemaal blij! Ik laat mensen graag zien zoals ze zijn, maar dan wel op hun best. Tijdens een bruiloft fotografeer ik graag wat er gebeurd en dat zo natuurlijk mogelijk. Maar tijdens de bruidsshoot of het fotograferen van muzikanten ga ik graag lekker los om adembenemende foto's te maken. 

9,9

Waarom kiezen voor Winne Willems


Is Winne niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Portretfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.