Newborn & Baby fotografie Winne Willems uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Newborn & Baby fotografie in Amsterdam? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Winne Willems uit Amsterdam. Bedreven in Newborn & Baby fotografie en klaar voor jouw shoot.

Winne Willems is gespecialiseerd in Newborn & Baby fotografie. Dit specifieke type fotografie vergt zijn eigen vaardigheden en apparatuur. Je bent er dus van verzekerd dat Winne uitmuntende foto’s aflevert! Het overzicht is visueel, zodat jij gelijk kan zien of de eerder gemaakte foto’s aansluiten bij jou en jouw fotoshoot. Hieronder kun je tevens meer voorbeelden zien van andere categorieën waarin deze fotograaf actief is.

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ik maak graag sfeervolle foto's in jullie eigen, veilige omgeving, die laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Daarom bied ik geen shoots aan in de studio of een shoot  'Alleen van je kindje'.Mijn werkwijze:Ik kom een kwartiertje voor aanvang van de shoot bij jullie thuis. We drinken een kopje koffie/thee en leren elkaar even kort kennen. Ik maak alvast wat testshotjes voor het licht.Ik heb -waar mogelijk- mijn camera op stil staan, je hoort dus niet dat ik een foto maak. Ik vraag jullie om dingen te doen die jullie altijd doen, lekker knuffelen, flesje geven, badje en de onvermijdelijke poepluiers te verschonen. Het hoort er allemaal bij! Verder vraag ik zo weinig mogelijk, maar soms zal ik je toch even vragen in het licht te gaan staan of wat meer naar mij te draaien.Een paar tips als voorbereiding op je babyshoot: Loop eens een rondje door je huis en de plekken waar we misschien gaan fotograferen (woonkamer, babykamer, keuken). Zijn er dingen die je liever niet op de foto wilt, bijvoorbeeld een babykaartje van een vriendin? Haal deze dan even weg. Trek zelf iets donkers aan en je kindje iets lichts (of andersom). Zo ontstaat er een mooi contrast als je je baby'tje vast hebt. Heb je wat langer haar? Bind het dan achter. Met een baby'tje kijk je veel naar beneden waardoor je haar voor je gezicht valt en je je gezicht niet meer op de foto kunt zien.

9,9
Je kindje, met jou, en met je gezin   
 • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - L
 • Je kindje alleen, samen met jou, samen met je gezin
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
Je kindje alleen en met jou   
 • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - M
 • Foto's van je kindje alleen en met jou
 • Deze fotoshoot duurt circa drie kwartier
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken

Winne doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ieder evenement laat ik er top uitzien, daar haal ik de grootste uitdaging uit. Ik zorg er altijd voor dat het er gezellig, druk en goed georganiseerd uitziet. En bij mij staat iedere spreker goed op de foto, als een natuurtalent. Ik houd me op de zijlijn of duik juist midden in de actie, heb een engelen geduld en kan snel reageren. Net wat er nodig is voor de mooiste foto.

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Mensen zijn mooi zoals ze zijn, en zo wil ik ze graagvastleggen. Als me dat lukt ben ik tevreden, en als de mensen dan zelf blij met de foto's zijn, kan mijn dag niet meer stuk.

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Waar ik ben is dat feestje, daar zorg ik wel voor! Ieder feest is altijd weer een gezellige boel waar ik graag induik. En dan mag ik dat ook nog fotograferen zodat iedereen die er niet was daar spijt heeft :)

9,9

Waarom kiezen voor Winne Willems


Op het moment dat de Winne beschikbaarheid is, kun jij de reservering definitief maken. Zo weet jij zeker dat de Winne een plekje reserveert in de agenda. Daarna hoef jij je alleen bezig te houden met de Newborn & Baby fotografie. Zouden er nog problemen, vragen of andere zaken zijn waarmee wij kunnen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel via Facebook, Whatsapp, e-mail en de chat. Zo sta je nooit alleen!

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.