Evenementenfotografie Winne Willems uit Amsterdam


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Evenementenfotografie in Amsterdam? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Winne Willems uit Amsterdam. Bedreven in Evenementenfotografie en klaar voor jouw shoot.

Wij hebben Winne Willems gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Winne bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1483 anderen vergelijken!

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ieder evenement laat ik er top uitzien, daar haal ik de grootste uitdaging uit. Ik zorg er altijd voor dat het er gezellig, druk en goed georganiseerd uitziet. En bij mij staat iedere spreker goed op de foto, als een natuurtalent. Ik houd me op de zijlijn of duik juist midden in de actie, heb een engelen geduld en kan snel reageren. Net wat er nodig is voor de mooiste foto.

9,9
Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Winne doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ik ben altijd opzoek naar die leuk en bijzondere momenten. Als deze momenten dan samenvallen met het juiste licht en compositie, ben ik helemaal blij! Ik laat mensen graag zien zoals ze zijn, maar dan wel op hun best. Ik fotografeer graag wat er gebeurd en dat zo natuurlijk mogelijk.

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Ik ben altijd opzoek naar die leuk en bijzondere momenten. Als deze momenten dan samenvallen met het juiste licht en compositie, ben ik helemaal blij! Ik laat mensen graag zien zoals ze zijn, maar dan wel op hun best. Tijdens een bruiloft fotografeer ik graag wat er gebeurd en dat zo natuurlijk mogelijk. Maar tijdens de bruidsshoot of het fotograferen van muzikanten ga ik graag lekker los om adembenemende foto's te maken. 

9,9
Winne Willems

Fotograaf Winne in Amsterdam.

Mensen lekker bezig laten zijn, daar maak ik graag foto's van. Doordat ze vaak een beetje vergeten dat ik er bij ben kan ik er voor zorgen dat ze er zo goed mogelijk opstaan. Ik wil graag dat mensen het beste beeld van zichzelf te zien krijgen zodat de herinneringen steeds meer waard worden.

9,9

Waarom kiezen voor Winne Willems


Is Winne niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.