Watersportfotografie


Vergelijk watersportfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Watersport fotografie is een type fotografie waarbij de activiteiten op het water sterk in beeld worden gebracht. Het is breed omdat het dus voor verschillende soorten sporten gebruikt kan worden.

Het is zakelijke fotografie op locatie. Deze vorm van fotografie is ontzettend breed, gezien dit zowel sporten als waterpolo en zeilen ondervat. Elke mogelijke activiteit op het water valt onder watersport fotografie te scharen.

Fotograferen op het water is ontzettend uitdagend. De fotograaf heeft namelijk niet alleen met de spelregels en snelheid van het spel te maken, maar ook met de reflecties van het water. Om deze redenen is het aan te raden om bij een activiteit een specialist erbij te roepen die de watersport foto's maakt. De kennis en kunde van de fotograaf zullen zorgen voor pakkende foto’s.

Een reportage van een dergelijke evenement wordt veelal gebruikt ter promotie van het team. Een promotie van latere evenementen en alle aanwezige gasten bieden een terugblik op het evenement.

Benieuwd voor welke types watersport dit mogelijk is? Dan kun je denken aan roeien, zeilen, surfen, bodyboarden, waterskieën, zwemmen, waterpolo, duiken, kitesurfen of schoonspringen.

Hierbij nog enkele tips voor de optimale watersport foto’s waar rekening mee gehouden moet worden!

  1. Er is weinig ruimte;
  2. Alles is in beweging;
  3. Je hebt lang niet altijd tijd om een foto te maken;
  4. Materiaal loopt risico op stoten en nat worden;
  5. Belichting is lastiger vanwege het vele licht;
  6. Licht is lang niet altijd ‘mooi’
  7. Met een goede compositie is veel te winnen.

Anderen beoordelen Watersportfotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Bob de Bruin

Fotograaf Bob in Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Het maximale uit een foto halen waarbij het moment, de emotie en het karakter van de opdrachtgever helemaal naar voren komt en de klant dit ook herkent maakt voor mij een foto tot een geslaagde foto. Ook streef ik er altijd naar om de laatste mogelijkheden van fotoapparatuur en beschikbare media volledig te benutten. Denk hierbij aan 360 panorama videografie met een drone, roterende productfoto's, etc. Ook de garantie dat het voor de klant op alle platformen werkt is voor mij een belangrijk aspect. Pas dan kun je voor je klant de waarde toevoegen waarnaar deze op zoek is.  

Andy Troy

Fotograaf Andy in Middelburg.

O.a. Bedrijfsfotografie, Sportfotografie en Watersportfotografie

Het vastleggen en het reizen naar nieuwe en mooie locaties, en deze op een zo mooi mogelijke manier op de foto zetten.

Jolanda Sprokholt

Fotograaf Jolanda in Koudekerk aan Den Rijn.

O.a. Watersportfotografie en Landschapsfotografie

Alles heeft zijn eigen schoonheid, zowel mensen als dingen. Het ligt er maar net aan met welke blik je kijkt. Met deze positieve kijk op het leven benader ik de dag en met dat uitgangspunt ga ik met mijn camera aan de slag. 

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

O.a. Algemene studiofotografie, Watersportfotografie en Reisfotografie

Beelden maken, wat een mooi vak! Als kleine jongen begonnen met alles vast te leggen en dat is eigenlijk nooit meer gestopt. Mijn eerste camera was een Olympus Trip 35, en  daarna zouden er een heleboel volgen!  Ik heb gewerkt met alle soorten Camera's van half-kleinbeeld tot grootformaat wat voor mij betekent dat ik echt alles weet van Camera's. Die kennis gebruik ik weer in mijn workshops die ik geef. Ervaringen: huwelijks-en portretfotografie, productfotografie, en videografie.  Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld als videograaf wat ik met veel enthousiasme doe.

Hugo Onink

Fotograaf Hugo in Delft.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Mijn drijfveer om te blijven fotograferen is de zoektocht naar het perfecte plaatje.  Met de grote hoeveelheid aan fotos die er dagelijks gemaakt worden wil ik nog steeds dat mijn fotos bijzonder zijn.  Dat ze nog steeds opvallen in de menigte.  Dat ze blijven bestaan om een emotie, gevoel of event vast te leggen voor de toekomst.  Met dit doel voor ogen sta ik altijd achter de kamera, om beelden te schieten die de test der tijd zullen doorstaan.

10

Waarom kiezen voor je watersportfotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van watersportfotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die de mooiste foto’s garandeert van een professionele fotograaf in jouw regio. 

Kiezen maken wij gemakkelijk met de visuele keuzehulp. Je hebt snel je top drie op een rij door jouw budget, locatie en gewenste ervaring in te voeren. Jouw fotograaf is zo gevonden! De aanvraag is vrijblijvend, dus je zit niet vast als het toch niet blijkt te bevallen. 

Lekker in het zonnetje in het water sporten, dat is toch prachtig? Zoiets moois (en uitputtends) verdient foto’s van niveau. Het risico is daarom vrij groot als je geen specialist op dit gebied neemt. De watersportfotograaf is namelijk goed op de hoogte van de spelregels en het verloop van het spel. Dit werkt goed in het voordeel, wil je weten waar je heen moet. Heb je al een fanatiekeling op het oog?

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.