Reisfotografie Johan Swaneveld uit Heteren


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Reisfotografie in Heteren? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Johan Swaneveld uit Heteren. Bedreven in Reisfotografie en klaar voor jouw shoot.

Niet alleen Johan is te boeken via Happix, 1508 andere fotografen werken graag mee aan jouw Reisfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Johan gespecialiseerd in Reisfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Iedere omgeving is uniek. en als je in een andere omgeving komt zie je ineens veel meer dan de inwoners van het land zelf. Ik heb mij gespecialiseerd in HDR fotografie, omdat dat echt een andere kijk op de wereld geeft. De bestanden die ik tot nu heb gemaakt zijn gemaakt op hoge resolutie, dus uitstekend geschikt om te printen. Uiteraard kan ik ingehuurd worden om bijvoorbeeld uw reisfolder echt apart te maken door mijn fotografie!

Tekstverslag   
 • Niet alleen een verslag in foto's, maar ook in tekst.
 • Bijvoorbeeld voor redactioneel of bedrijfsmatig gebruik.
Foto uit archief   
 • Foto uit archief zoals zichtbaar op deze pagina.
 • Vrij te gebruiken of te printen ten behoeve van opdrachtgever zelf. Geen doorverkoop aan derden.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Maatwerk. Dagtarief.   
 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

Johan doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Webshop fotografie lijkt makkelijk, maar is het niet. alles moet scherp zijn, de belichting moet goed zijn, de kleuren moeten kloppen en de grootte moet kloppen. maar bij mij bent u dan in goede handen. MEt speciale filters haal ik de glimmers eruit, en ik zorg dat uw product goed eruit ziet.

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Een product heeft een foto nodig. dat kan simpel, of met sfeer. Ik breng het met sfeer en samen met de klant bepalen we de sfeer die het moet uitstralen. Ik heb iets met horloges en whisky, maar zelfs een tweedehands gehaktmolen wordt nog een juweeltje.

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

De meeste ervaring  wat betreft fotografie heb ik in het lesgeven aan zowel jongeren als volwassenen. Ik maak graag tijd voor een ander en kan een workshop op maat maken. Er is altijd wel iets wat je nog wil weten, en voor een goede prijs. Wat kan ik zoal bieden: Kennis van de camera als het om foto's gaat kennis van de camera als het om video gaat kennis van productfotografie kennis van videoproductie. etc.. Kortom: bij mij kun je terecht voor al je vragen.

Waarom kiezen voor Johan Swaneveld


Is Johan niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.