Productfoto's Webshop Johan Swaneveld uit Heteren


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Productfoto's Webshop in Heteren? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Johan Swaneveld uit Heteren. Bedreven in Productfoto's Webshop en klaar voor jouw shoot.

Zie Johan’s passie in beeld. Het portfolio is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van jouw fotograaf in Heteren. Daarom hebben wij alles van deze fotograaf inzichtelijk gemaakt, zowel de eerder gemaakte foto’s als de tarieven en aangeboden pakketten. Op basis hiervan kun jij ervoor kiezen om vrijblijvend de beschikbaarheid aan te vragen. Je zit helemaal nergens aan vast!

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Webshop fotografie lijkt makkelijk, maar is het niet. alles moet scherp zijn, de belichting moet goed zijn, de kleuren moeten kloppen en de grootte moet kloppen. maar bij mij bent u dan in goede handen. MEt speciale filters haal ik de glimmers eruit, en ik zorg dat uw product goed eruit ziet.

Maatwerk. Dagtarief   
 • Productopnamen in studio.Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag   
 • Productopnamen in studio.Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding en de tijd voor bewerking.
Foto's voor webshop - L   
 • Tarief per 25 producten.
 • Productopnamen in studio.
 • Per product 1 digitaal bestand. Vrijstaand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foto's voor webshop - M   
 • Tarief per 10 producten.
 • Productopnamen in studio.
 • Per product 1 digitaal bestand. Vrijstaand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foto's voor webshop - S   
 • Tarief per 5 producten.
 • Productopnamen in studio.
 • Per product 1 digitaal bestand. Vrijstaand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foto voor webshop - XS   
 • Tarief voor 1 product.
 • Productopname in studio.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Vrijstaand gemaakt. Bewerkt en in hoge resolutie.

Johan doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Een product heeft een foto nodig. dat kan simpel, of met sfeer. Ik breng het met sfeer en samen met de klant bepalen we de sfeer die het moet uitstralen. Ik heb iets met horloges en whisky, maar zelfs een tweedehands gehaktmolen wordt nog een juweeltje.

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

Iedere omgeving is uniek. en als je in een andere omgeving komt zie je ineens veel meer dan de inwoners van het land zelf. Ik heb mij gespecialiseerd in HDR fotografie, omdat dat echt een andere kijk op de wereld geeft. De bestanden die ik tot nu heb gemaakt zijn gemaakt op hoge resolutie, dus uitstekend geschikt om te printen. Uiteraard kan ik ingehuurd worden om bijvoorbeeld uw reisfolder echt apart te maken door mijn fotografie!

Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

De meeste ervaring  wat betreft fotografie heb ik in het lesgeven aan zowel jongeren als volwassenen. Ik maak graag tijd voor een ander en kan een workshop op maat maken. Er is altijd wel iets wat je nog wil weten, en voor een goede prijs. Wat kan ik zoal bieden: Kennis van de camera als het om foto's gaat kennis van de camera als het om video gaat kennis van productfotografie kennis van videoproductie. etc.. Kortom: bij mij kun je terecht voor al je vragen.

Waarom kiezen voor Johan Swaneveld


Is Johan niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Productfoto's Webshop. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Het is handig als je alle details van jouw gewenste soort fotografie op een rijtje hebt. Bij sommige categorieën is namelijk wat voorbereidend werk noodzakelijk, terwijl het bij anderen niet het geval is. Bespreek met je gekozen fotograaf welke kleur kleding het mooiste uit komt, welke achtergrond geschikt is voor het gewenste doel en welke accessories goed tot hun recht komen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Ga voorbereid je shoot in.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.