Newborn & Baby fotografie Barbara Van Veenendaal uit Voerendaal


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Newborn & Baby fotografie in Voerendaal, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Barbara Van Veenendaal. Barbara is een bedreven fotograaf uit Voerendaal die graag jouw Newborn & Baby fotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Barbara op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Zie Barbara’s passie in beeld. Het portfolio is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van jouw fotograaf in Voerendaal. Daarom hebben wij alles van deze fotograaf inzichtelijk gemaakt, zowel de eerder gemaakte foto’s als de tarieven en aangeboden pakketten. Op basis hiervan kun jij ervoor kiezen om vrijblijvend de beschikbaarheid aan te vragen. Je zit helemaal nergens aan vast!

Barbara Van Veenendaal

Fotograaf Barbara in Voerendaal.

Zo mooi als je zo'n klein baby'tje mag vastleggen op de foto! Ik heb al zoveel baby'tjes langs mogen zien komen,vorig jaar 111 en dit jaar alweer 60 stuks. Het is zo mooi om te zien dat ieder babytje een ander karaktertje heeft en dat ze zo verschillend Zijn van elkaar. Het veilig poseren van zo'n klein hummeltje staat natuurlijk voorop en als je daarnaast ook nog het perfecte plaatje kan maken is dat helemaal top. Ik vind alle baby's prachtig en 3-4 uur lang zijn het dan ook een beetje mijn baby'tjes. En zal ik zo met ze omgaan alsof het mijn eigen zijn.

Waarom kiezen voor Barbara Van Veenendaal


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Newborn & Baby fotografie pakketten van Barbara inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Newborn & Baby fotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.